Potrzebna dane diagnostyczne do vaga

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • bartheks
    Drive
    • 2008
    • 40

Fleishmachine, dziki bardzo zafotki,na pewno się przydadzą. Jeszcze jedno pytanko: jak przymocowałeś panel otwier. el.szyb na drzwi od strony kierowcy?Widzę, że zamaskowałeś wielowypust, to były zwykłe śrubki czy coś innego?? :wink:
  • markom
    Drive
    • 2007
    • 93

Witam. Gdzie moge dostać dane diagnostyczne. Zrobiłem test pomiarów vagiem ale nie znam wymaganych wartości (zakresów w jakich wynik powinien się znajdować). Moj silnik to ASV 1,9TDI 110KM Octavia 2000r.
    Lichy

Komentarz

• pablo_doctor
      Elegance
      S_OCP Member
      • 2007
      • 791

o jakie dokladnie dane Ci chodzi, pewne informacje znajdziesz np w programie AUTODATA i tym podobym
      pablo_doctor

Rozdawajmy sobie punkty za rzeczowe informacje

CB-RADIO MIDLAND 220 modyfikowany - /15W Roger Beep / , odwiercona antena na środku dachu - obecnie LEMM 160

http://picasaweb.google.com/pablo.doctor.OCP www.zuart.pl

Komentarz

• markom
        Drive
        • 2007
        • 93

chodzi mi głównie o wartości parametrów (np. wskazania przepływki w granicach obrotów od 1000-4000, cisnienia turbiny itd.) Na podstawie tych danych chce sprawdzić czy jakiś czujnik lub turbina nie padła ponieważ mam problem z przeładowaniem i szukam przyczyny
        Lichy

Komentarz

• Paweł T
          Elegance
          • 2006
          • 784

w kanale 3 masz zadany przepływ i aktualny, w 11 zadane ciśnienie doładowania i aktualne. Te wartości powinny być zbliżone do siebie.
          TDI ASV 140KM 300Nm

Komentarz

Pracuję...