Poszukiwany fachowiec do zamontowania tempomatu

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • gieniug66
    L&K
    S_OCP Member
    • 2007
    • 1100
    • Seat

sptom, chyba wiem o czym mowisz koles sie troche wystrachal z naprzeciwka ale nie bylo tak zle :P co nie znaczy ze bylo to madre :roll: ale jak ktos kiedys powiedzial "jak na drodze podejmujesz sie jakiegos manewru to musisz go zakonczyc"- i gosc mial racje :!:
    Życie jest piękne
    ...... tylko ludzie to ...
  • Bouli
    Rider
    S_OCP Member
    • 2006
    • 739

Moi Drodzy,
    poszukuje magika (z Warszawy lub okolic) ktory podepnie mi tempomat pod kierownice, potem wszystko aktywuje w VAG-COMie, niczego nie zepsuje i nie zedrze ze mnie.
    Przeszukalem forum i obdzwonilem polowe polecanych fachowcow i dupa.
    W ASO taki zabieg to wydatek niecalych 2 stowek wiec szukam tanszej alternatywy.
    Bede wdzieczny za pomoc
    Pozdro
    Bouli
    Była: Czarna perła 1.6BFQ Ice
    Perfect service by DobryGrześWawa :kciukgora
    Jest: Opel Vectra Estate Sportline 1.9 CDTI Zdrowa seria :twisted: (miało być 150KM/320Nm a jest 164.9KM/362.3Nm)

Komentarz

• speedy
      Rider
      S_OCP Member
      • 2006
      • 396

a nie lepiej samemu ? posle CI instrukcje itd ;D i zawsze troszke kasy przyoszczedzone

Komentarz

• Bouli
        Rider
        S_OCP Member
        • 2006
        • 739

Zamieszczone przez speedy
        a nie lepiej samemu ? posle CI instrukcje itd ;D i zawsze troszke kasy przyoszczedzone
        myslalem o tym, ale raczej sie do tego nie nadaje... Kiedys nie potrafilem nawet zdjac "szyby" z deski rozdzielczej zeby zalozyc ringi, wiec chyba nie warto sie porywac z motyka na slonce ops:

[ Dodano: Pon 16 Lip, 07 11:40 ]
        up :wink:
        HILFE :!:
        Bouli
        Była: Czarna perła 1.6BFQ Ice
        Perfect service by DobryGrześWawa :kciukgora
        Jest: Opel Vectra Estate Sportline 1.9 CDTI Zdrowa seria :twisted: (miało być 150KM/320Nm a jest 164.9KM/362.3Nm)

Komentarz

Pracuję...