Michał, widziałem, że się tam odpowiednio odniosłeś, ale kolega Koja znowu błysnął, może nie wszyscy zwrócili uwagę:
Zamieszczone przez koja86
wybacz kolego ale jeśli nasz kolega tam staje to ma widocznie powody do tego ,szkoda że wczoraj nie wiedziałem o takiej sytuacji bo pewnie na tym trawniku stanęło by około 10 oktawek więcej w imię hasła :
jeden za wszystkich wszyscy za jednego.
Nie dlatego aby zrobić ci na złośc tylko dla powyższej idei .
:lol: :kciukgora
ŚKODA 120 L z 1977 roku.
ŚKODA OCTAVIA II z 2007 roku.
z tego co czytam, one migają po wyłączeniu rozumiem, że nie tylko strzałki migają, ale kierunkowskazy na zewnątrz także
Mogą to być styki w dźwigni włączania kierunków - może opiłki gdzieś tam wleciały i zwierają. Warto by było to wszystko przedmuchać.
Była:
ASV + chip
HP: coś z <124.6, 138.6> [KM] - zależnie od hamowni
Teraz: S2C fiolet amethyst
kulka91, przełącznik kierunków, miałem to samo i nie wiedziałem o co chodzi, po założeniu tempomatu (wiąże się to z wymianą tego przełącznika) problem ustał. niestety widzę że nowa dźwignia też już zaczyna "szaleć" szczególnie jak włączę kierunek w prawo
rozbierz plastiki w około przełącznika kierunków i dmuchnij spręż. powietrzem, może być takim do komputera, ale ja stawiam na przerywacz, ten co to jest razem z guzikiem od awaryjnych.
Komentarz