Zamieszczone przez blackspot
[O2] Uchwyt do montażu telefonu GSM
Zwiń
X
-
Dziękuje wszystkim za pomoc. Już kupiłem we wspominanej firmie Lexpol dedykowana do Octavii II i zestawu Nokii Cark CK7W wiazke montazowa i uchwyt do telefonu.
Podlaczylem i pieknie wszystko dziala. Radio sie wycisza automatycznie. Na wyswietlaczu jest wtedy napis PHONE i rozmowe telefoniczna slychac we wszystkich ośmiu głośnikach od radia. Montaż jest banalnie prosty. Zdjęcia moge wyslac mailem.Powered by Rogalotti + DSG
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez leszekmwczy kolor i faktura tego kopytka bardzo sie różni od koloru deski ? i mówisz że bez dziurawienia deski ?O2 2,0 TDI kombi Ambiente, ESP+ALu+Climatronic
Komentarz
-
-
Jeszcze nie skonczylem montazu. Przesylam to co mam na razie. Tak jak pisalem zamontowalem wiazke elektryczna ktora zakupilem. Niestety poniewaz z tylu za radiem Stream jest bardzo malo miejsca a kostka elektryczna (czerwona) jest bardzo duza nie ma gdzie jej zmieścić. Jedym rozwiązaniem było wycięcie w desce miejca tam aby dalo sie ja przelozyc na lewa strone pod zegary (miejsce wyciecia zaznaczylem na biało). Pozostalo jeszcze przełożyć niebieską kostkę (zaznaczona na niebiesko) z kostki która jest w części instalacji samochodu do kostki w części instalacji którą zakupiłem. Resztę widać na zdjęciach. Jutro będę montował uchwyt to doślę zdjęcia z prac montażowych i końcowego efektu.
Za uchwyt i tą częśc instalcji zapłąciłem łacznie 213 złotych. Uważam, że całkiem dobra cena za konsolkę i wiązkę dzięki której nie trzeba nic przerabiać w instalacji samochodu (poza małą dziurą
PozdrawiamPowered by Rogalotti + DSG
Komentarz
-
-
@ leszekmw
sama konsola montażowa kosztuje 96 złotych
[ Dodano: Sob 14 Lip, 07 10:14 ]
Tak jak obiecałem skończyłem montaż i załączam zdjęcia jak wyszło. Jedno z uszu kosoli trzeba lekko przyciąć i zagiąć aby zmieściło się pod maskownicą radia i panelu środkowego. Ja dodatkowo nawierciłem je i przykręciłem wkrętem. Drugie ucho wsunałem pod obicie tapicerskie. Mocowanie jest całkiem mocne nie trzeba nic więcej robić.
Na zdjęciach widać, że kolor konsoli jest znacznie różny niż deski samochodu. W rzeczywiśtości różnica jest prawie niezauważalna a efekt na zdjęciach jest spowodowany różnym odbiciem światła lampy. Zresztą poszczególne elementy deski też na zdjęciach są w różnych kolorach a w realu jest wszystko OK.
Jeśli macie jakieśc pytania to chętnie pomogę.
Pozdrawiam
[ Dodano: Sob 14 Lip, 07 13:29 ]
><Powered by Rogalotti + DSG
Komentarz
-
Komentarz