Zamieszczone przez stysiek
[Inne] spalanie o1 90KM
Zwiń
X
-
[Inne] spalanie o1 90KM
jakie spalanie z tym silnikiem. byłem sprawdzić do zakupu. na początku na kompie podawało nawet 15l dość szybko spadło do 9l a po przejechaniu 10-15 km spadło do 7l. Czy tak palą te skody czy to może taki egzemplarz? faktem jest że po mieście ale bez korków, jedynie światła
tak jak się chwalą ( w opiniach kierowców z nata) to 6,5a nawet poniżej 5 spada.
zatem jak jest w mieście a jak na trasie?
-
-
Moja z silnikem ASV- 110 KM po mieście paliła do 6,,0 L/100km jak miałem zapieczone kierownice turbiny . Teraz po naprawie więcej "butuję" bo człowieka aż korci przycisnąć to pali 6.5L do 6,7 L po mieście, na trasie przy 130 km/h to wynik kreci sie w okolicach 5,5 -6,0LTeraz xenony by krzynol
Komentarz
-
-
zatem co powiecie o tym co napisałem, jest to w normie, czy też może komputer pokaże swoje, a sprawdzić i tak trzeba lejąc do baku i wyliczyć sobie. no albo ten egzemplarz ma takie spalanie, tym bardziej iż samochodzik był na firmę.saport techniczny baj DGW
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
no i nie ma :-)
Komentarz
-
-
pojezdzij po miescie i wypusc sie w trase na jakies przynajmniej 60km to wtedy zobaczysz jak ci wyjdzie. jak startujesz i jezdzisz po miescie to normalne ze srednia z poczatku jazdy bedzie wieksza bo na zimnym silniku przy ruszaniu zmianie biegow itd. to komp i nawet na chwilowym 12 pokaze i zanim to zbije w sredniej to troche trzeba pojezdzic;pp takze dłuzej testuj i wtedy komp prawde ci powie))VW Golf V black;DD ---> 1.9TDI BXF 08" DD
Komentarz
-
Komentarz