Czy to przerywacz?

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • grzybek
    Ambiente
    • 2007
    • 103

Czy to przerywacz?

Nexiu ustrzelony i obtrąbiony przy Rondzie Zesłańców S. ok. 13ej :wink:
    www.LeonClub.pl
  • Marcinisko
    Ambiente
    S_OCP Member
    • 2006
    • 149

Czy to przerywacz?

Żona przyjechała po mnie i mówi,że jak włączy kierunki to strzałki się świecą cały czas i nie mrugają. Ja na zewnątrz OkO look i rzeczywiście światła kierunkowskazów świecą się ciągle- przy załączonej dźwigni kierunkowskazów. Włączyłem awaryjne i trójkąt się zaświecił, ale na desce nic nie mrugneło. Od tego momentu lampy i sygnalizacja kierunkowskazów w ogóle nie działają- totalne 0. Jedynie przy włączeniu awaryjnych trójkąt się świeci na czerwono. Przy załączaniu i wyłączaniu alarmu kierunki migają. Czy alarm sprzężony jest z przerywaczem? Może to bezpiecznik? Proszę o pomoc!

Komentarz

• janusz_007
      Rider
      • 2007
      • 473

mysle ze to przerywacz, bo gdyby on byl sprawny to kierunki by sie ciagle nie swiecily...
      VW Golf V black;DD ---> 1.9TDI BXF 08" DD

Komentarz

• Marcinisko
        Ambiente
        S_OCP Member
        • 2006
        • 149

no właśnie świeciły się w sposób ciągły, a po próbie włączenia awaryjnych już nic się nie świeci :cry: może na dodatek padł bezpiecznik?

Komentarz

Marcinisko, na 100% przerywacz, cena w ASO 180 zl z robotą, objawy śa rózne, ale twoje wskazuje definytywnie na przerywacz.

Komentarz

• Superbman
            Ambiente
            • 2006
            • 208

A czy czasem przerywacz w O1 nie jest w przycisku od awaryjnych ?? Jesli tak to mam taki w ofercie. Jak cos pisz na priv.
            252/555

Komentarz

Superbman, tak jest w nim.

Komentarz

• Marcinisko
                Ambiente
                S_OCP Member
                • 2006
                • 149

Sigma_74 i janusz_007 dzięki za zdecydowaną pomoc. Oczywiście po wymianie przerywacza problem zanikł. Cena w ASO 119,56, bez gwarancji. Gwarancje 2 letnią bym oczymał, jeżeli zamontowałbym w ASO (koszt usługi 50 zł :shock: ).

Komentarz

prosze bardzo.

Komentarz

Pracuję...