To niejest problem.Tylko bende wku.......ny na maxa jak to wsystkim bendzie dzialac i v mojej FRS dupa=(((
chłodnica klimatyzacji - co, gdzie , jak ?
Zwiń
X
-
chłodnica klimatyzacji - co, gdzie , jak ?
Cześć!
Wczoraj podczas upychania FMICa wy[yeah]bałem dziurę w chłodnicy klimyNie będę jej naprawiał - tu spawanie takich elementów praktycznie nie jest możliwe. Achhh - uroki Krety
Dlatego na prędce muszę nabyć taki element. Bardzo proszę o pomoc - gdzie go nabyć (najlepiej w Wwie) ? Sprawdzałem allegro - nie wiem, czy to dobre źródło. Chciałbym nabyć właściwy element, gdyż nie będę mógł się bawić w zwroty i wymiany. Mój brat po prostu przywiózłby mi chłodnicę, jak będzie do nas leciał w przyszłym tygodniu. Chodzi o element do auta: Skoda Octavia I, rocznik 1999, model SLX, 1.8T (AGU). Klima jest zwykła, manualna - jeśli to ma jakieś znaczenie. Z góry dzięki za pomoc. Jeśli znacie jakieś dobre źródło, dajcie znać.
Pozdr!
Bartekbyła mocna Octa, a jest konik
Greckie Delikatesy
-
-
serwis od ręki ale drogo 1183pln, może pasuje od jakiegoś golfa, jetty(typ 4) lub leona będzie łatwiej znaleźć na miejscu
[ Dodano: Pią 27 Lip, 07 14:44 ]
mogę mieć za jakieś 280pln używaną w poniedziałek lub wtorek, albo nową za jakieś 470 ale we wtorek będę wiedział dokładnie kiedy.Były posiadacz 1.8 Turbo
Nikt nie tańczy na trzeźwo, chyba że oszalał..
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez cookserwis od ręki ale drogo 1183pln, może pasuje od jakiegoś golfa, jetty(typ 4) lub leona będzie łatwiej znaleźć na miejscu
[ Dodano: Pią 27 Lip, 07 14:44 ]
mogę mieć za jakieś 280pln używaną w poniedziałek lub wtorek, albo nową za jakieś 470 ale we wtorek będę wiedział dokładnie kiedy.Zastanawiam się, czy nie łyknąć takiej... nie jest drogo, jest nowa i z gwarancją. Problem polega tylko na tym, że musiałaby być u mnie najpóźniej w środę około południa, lub inaczej należałoby ją wysłać na Kretę ;/ Ma ktoś z Was jeszcze jakieś dobre, sprawdzone źródła ??
Pozdr,
BPbyła mocna Octa, a jest konik
Greckie Delikatesy
Komentarz
-
-
odgrzeję kotleta
Potrzebuję kupić chłodnice klimatyzacji (skraplacz) do mojej czarnej bestii :P
I pytanie co kupić?
Na allegro jest do wyrwania za 220 zł z przesyłką :
Mechanik (wujek) podpowiedział mi, że taka najtańsza może po zimie wyglądać jak ser szwajcarski i akcja z wymianą może się powtórzyć. Zaproponował mi 330 zł niby trochę lepszej jakości.
Mam straszny dylemat bo wątpię aby ta droższa była lepszej jakości niż ten zamiennik a 110 zł zostaje w kieszeni.
I teraz pytanie czy warto kupować droższą ?
Ma ktoś jakieś doświadczenia ?
Pozdrawiam Łukasz
Komentarz
-
Komentarz