chłodnica klimatyzacji - co, gdzie , jak ?

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • wizja
    Classic
    • 2004
    • 31

To niejest problem.Tylko bende wku.......ny na maxa jak to wsystkim bendzie dzialac i v mojej FRS dupa=(((
  • BaPit
    Rider
    S_OCP Member
    • 2004
    • 630

Cześć!

Wczoraj podczas upychania FMICa wy[yeah]bałem dziurę w chłodnicy klimy Nie będę jej naprawiał - tu spawanie takich elementów praktycznie nie jest możliwe. Achhh - uroki Krety Dlatego na prędce muszę nabyć taki element. Bardzo proszę o pomoc - gdzie go nabyć (najlepiej w Wwie) ? Sprawdzałem allegro - nie wiem, czy to dobre źródło. Chciałbym nabyć właściwy element, gdyż nie będę mógł się bawić w zwroty i wymiany. Mój brat po prostu przywiózłby mi chłodnicę, jak będzie do nas leciał w przyszłym tygodniu. Chodzi o element do auta: Skoda Octavia I, rocznik 1999, model SLX, 1.8T (AGU). Klima jest zwykła, manualna - jeśli to ma jakieś znaczenie. Z góry dzięki za pomoc. Jeśli znacie jakieś dobre źródło, dajcie znać.

Pozdr!
    Bartek
    była mocna Octa, a jest konik
    Greckie Delikatesy

Komentarz

• cook
      Ambiente
      S_OCP Member
      • 2005
      • 181

serwis od ręki ale drogo 1183pln, może pasuje od jakiegoś golfa, jetty(typ 4) lub leona będzie łatwiej znaleźć na miejscu

[ Dodano: Pią 27 Lip, 07 14:44 ]
      mogę mieć za jakieś 280pln używaną w poniedziałek lub wtorek, albo nową za jakieś 470 ale we wtorek będę wiedział dokładnie kiedy.
      Były posiadacz 1.8 Turbo

Nikt nie tańczy na trzeźwo, chyba że oszalał..

Komentarz

• BaPit
        Rider
        S_OCP Member
        • 2004
        • 630

Zamieszczone przez cook
        serwis od ręki ale drogo 1183pln, może pasuje od jakiegoś golfa, jetty(typ 4) lub leona będzie łatwiej znaleźć na miejscu

[ Dodano: Pią 27 Lip, 07 14:44 ]
        mogę mieć za jakieś 280pln używaną w poniedziałek lub wtorek, albo nową za jakieś 470 ale we wtorek będę wiedział dokładnie kiedy.
        Rzeczywiście sypią cenami, jak z kosmosu Zastanawiam się, czy nie łyknąć takiej... nie jest drogo, jest nowa i z gwarancją. Problem polega tylko na tym, że musiałaby być u mnie najpóźniej w środę około południa, lub inaczej należałoby ją wysłać na Kretę ;/ Ma ktoś z Was jeszcze jakieś dobre, sprawdzone źródła ??

Pozdr,
        BP
        była mocna Octa, a jest konik
        Greckie Delikatesy

Komentarz

• ulysse
          Rider
          • 2010
          • 496

odgrzeję kotleta

Potrzebuję kupić chłodnice klimatyzacji (skraplacz) do mojej czarnej bestii :P

I pytanie co kupić?

Na allegro jest do wyrwania za 220 zł z przesyłką :

Mechanik (wujek) podpowiedział mi, że taka najtańsza może po zimie wyglądać jak ser szwajcarski i akcja z wymianą może się powtórzyć. Zaproponował mi 330 zł niby trochę lepszej jakości.

Mam straszny dylemat bo wątpię aby ta droższa była lepszej jakości niż ten zamiennik a 110 zł zostaje w kieszeni.

I teraz pytanie czy warto kupować droższą ?
          Ma ktoś jakieś doświadczenia ?

Pozdrawiam Łukasz

Komentarz

Pracuję...