Ziomal, zdecydowanie...
Myjnia a antena
Zwiń
X
-
Myjnia a antena
Dopiero co kupiłem Skodę Octavię I i jeszcze nie myłem jej, ponieważ boję się że automatyczna myjka może mi uszkodzić antenę. Próbowałem ją zdjąć, ale nie chce wyjść. Gdzieś na forum przeczytałem, że antena jest przykręcona do dachu od strony wnętrza samochodu. Jeśli tak jest, to znaczy że można bez wahania jechać na myjkę z niezdemontowaną anteną?
-
-
Zamieszczone przez bubuDEPokrec nia kilka obrotow tak jakbys chcial ja wykrecic, poloz plasko na dachu i dokrec ponownie. Szczotki w myjce obracaja sie czasem w obydwu kierunkach i moga ja poderwac dlatego dokrecasz.
Zero problemów z podrywaniem przez szczoty :szeroki_usmiechO-I '02/03-1,9 TDI ICE - UNIDEN PRO 520 XL + WILSON Little Wil
SKODA OCTAVIA Sales Sheet 1950'S k
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez bubuDEPokrec nia kilka obrotow tak jakbys chcial ja wykrecic, poloz plasko na dachu i dokrec ponownie. Szczotki w myjce obracaja sie czasem w obydwu kierunkach i moga ja poderwac dlatego dokrecasz.Octavia off-road edition
Komentarz
-
-
moja anten po położeniu i dokręceniu także się złamała, muszę ją wymienić. Osobiście uważam, że to głupi pomysł, że nie można jej wykręcić. Paranoja anty-złodziejska chyba tym razem poszła za daleko. Wymiana wymaga zdjęcia podsufitki a to nie jest dla kogoś kto tego nie robił coś prostego.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Rafi2007Osobiście uważam, że to głupi pomysł, że nie można jej wykręcić. Paranoja anty-złodziejska chyba tym razem poszła za daleko. Wymiana wymaga zdjęcia podsufitki a to nie jest dla kogoś kto tego nie robił coś prostego.Octavia 1,9TDI 110KM
Komentarz
-
-
Osobiscie nie jestem za automatem i swojej czarnuchy bym tam niepodlozyl ale co innego firmowka 0Is wczoraj wjechalem na myjke z antena polozona i dokrecona (myjnia BP) nic sie niestalo antena cala, choc w pewnym momencie doszedlem do wniosku ze zle zrobilem dokrecajac ja, gdy szczotki wracaja moga ja podniesc i gdy jest dokrecona zlamac a tak wygiela by sie tylko w druga strone choc teoria nie do konca sprawdzona. 3 miesiace temu zlamalem antene w focusie kombi tylko tam antena sie wcale nieskladala za to byla obsadzona na gumowym uchwycie i lekko sie wyginala zaliczalem juz nieraz automaty ale zawcze ten sam BP pulawska wystarczylo ze zmienilem myjnie. Mysle ze w duzym stopniu zalezy to od szczescia i od myjni.
Zamieszczone przez makos21No właśnie. Nie mogę wykręcić anteny. Czy nie da się jej wymienić bez zdejmowania sufitówki ??
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez deespeja osobiście bardziej przejmował bym się o lakier niż o złamanie anteny
dlaczego wybieracie automaty jak myjnie ręczne są mniej-więcej w tej samej cenie :?: :?
o jakości mycia oczywiście już nie wspominam :PNFPNorth-West
2.0TDI-ET=12.660s,>367KM/567Nm
WARSZTAT www.dsize.pl
->CENNIK warsztat 01.01.11 <-plik do pobrania tel. 790226060
spieszmy się kochać ludzi... 30.05.09 J.W. [i]
Komentarz
-
-
Przepraszam,że się wtrącę,ale nikt nigdy nie umył z zewnątrz i wyczyścił wnętrza auta niż ja sam.Próbowałem kilka razy myjnie ręczne i automatyczne i nigdy nie byłem usatysfakcjonowany efektem.Od jakiegoś czasu myję sam i jestem zadowolony. :szeroki_usmiechZbilansowana dieta to piwo w obu dłoniach.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez deespeteraz na statoilu na ręcznej myję i woskuje auto za równe 5 zł
Przepraszam,że się wtrącę,ale nikt nigdy nie umył z zewnątrz i wyczyścił wnętrza auta niż ja sam
Kolejna sprawa, in + że umycie auta może się wiązać ze spędzeniem czasu ze znajomymiNFPNorth-West
WARSZTAT www.dsize.pl
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez dobrygrzeswawa:shock: to się nazywa promocja :szeroki_usmiech:zlo: :zlo: South Side Madafaka Knight Rider's :zlo: :zlo:............................... prądownia ...
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez deespeżadna promocja. 1 złoty za 1 minutę. za 5 zeta umyje auto szamponem, spłuczę i wywoskuję. następne 5 min. wycierania i gotoweNFPNorth-West
WARSZTAT www.dsize.pl
Komentarz
-
-
ja smigam do stajni samochodow poczty i myje auto z woskowaniem za 19pln. gosc ma myjke karchera dobry wosk i efekt jest genialny. nie wspomne o gratisowym myciu szyb i elementow lakieru od srodka tj. progi i elemenry przy szybach. jezeli ktos jest z wroclawia polecam poczte na ul. kolejowej. tanie i dobre
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez dobrygrzeswawa"opłukania" auta a nie do umycia:zlo: :zlo: South Side Madafaka Knight Rider's :zlo: :zlo:............................... prądownia ...
Komentarz
-
Komentarz