[O1] Padła mi sonda lambda .

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • satoot
    Rider
    • 2008
    • 525

marcinowski1983, Mobil1 0W40, w zasadzie tylko ten, spelnia odpowiednie normy VW. Mobil 5W50 wg. strony www.mobil.pl spelnia tylko norme VW 505.00 wiec chyba nie za bardzo do 1.8T.
    Mozesz rowniez wlac Mobil1 ESP 5W30, spelnia najnowsze normy VW, ale jest dosyc drogi.
  • mly
    Classic
    • 2007
    • 30

Niestety zmuszony jestem kupić sondę lambda.
    Po przeszukaniu archiwum mam mętlik w głowie i nie wiem na co mam sie zdecydować.
    Poza tym archiwa mogą być mało aktualne więc proszę o aktualną pomoc i podpowiedz .

Jaką kupić sondę lambda do silnika 1.6 AEE i druga sprawa to gdzie mogę tanio ją kupić.
    Ale tak abym miał jak najmniej problemów np. na allego są tanie nawet po 100 zł. jakieś uniwersalne. Mam jednak obawy czy sie nadają dlatego też kieruje pytanie - bo może jest ktoś kto ostatnio wymieniał sondę wiec wie gdzie kupić dobra i nie za drogą.

Przeglądałem już kilka ogłoszeń i widzę, te sondy różnią sie wtyczką. Czy ktoś ma może zdjęcie wtyczki od sondy i byłby tak miły i podesłałby mi na [email protected]

Dziękuję.
    _-=MLY=-_

Komentarz

Zamieszczone przez mly
      kupić dobra i nie za drogą.
      chyba sie tak nie da

pogadaj z NECKIEM z forum, albo przeszukaj allegro albo giełdę samochodowa, poszukaj też w sklepach autoryzowanych maja nieraz zamienniki tańsza

Komentarz

• ronin
        Classic
        • 2007
        • 31

No ja takie niby zamienniki zmienialem co rok , koszt 130 zl w sklepie.

Komentarz

• Sebastian_M26
          RS
          S_OCP Member
          • 2005
          • 1823
          • Superb II (3T4)

Jak najlepiej wykręcić starą sonde?

Na ciepło lub zimno?
          Seria 188KM/270Nm na 95RON

Komentarz

Pracuję...