[O2] Gwarancja kontra dodatkowe zabezpieczenie elektroniczne

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • Dzanas
    Drive
    • 2008
    • 45

Odnośnie świec żarowych wstępnego podgrzewania płynu chłodzenia chciałbym je dzisiaj sprawdzić ale nie wiem czy są u mnie zainstalowane mam Oktavie 2000r SLX z TDI AHF. W związku z tym czy orientuje się ktoś gdzie one dokładnie się znajdują?
    => NO BASS NO FUN <=
  • elektor
    Ambiente
    S_OCP Member
    • 2007
    • 135

Może ktoś się orientuje jak to wygląda z punktu widzenia SAP ?
    Chodzi mi o sytuację gdy montuję dodatkowe zabezpieczenie elektorniczne w wyspecializowanym zakładzie usługowym, dostaję fakturę na montaż itd. Żadna robota w pana Kazia czy w garażu .
    Czy w takim wypadku SAP może mi zakwestionować gwarancję ?

Komentarz

• Ziomal
      RS
      S_OCP Member
      • 2005
      • 5841
      • Octavia I (1U2)
      • BFQ 1.6 MPI 102 KM

elektor, słuchaj to już będzie ingerencja w elektronikę która jest objęta gwarancją , co innego gdyby zrobili Ci to w ASO cały problem w tym polega że Salon zrobi Ci to samo ale cenę można pomnożyć razy 2 :|

zwykłe założenie radia czy doprowadzenie kabli do głośników już jest "nielegalne" bo gdy coś Ci się zepsuje , Skoda zwali winę na Twoją robotę :wink:
      Była O1 130/280 powered by turbodiesel.pl

Była O2 143/305 powered by turbodiesel.pl

Jest O1 1.6 BFQ

Komentarz

• elektor
        Ambiente
        S_OCP Member
        • 2007
        • 135

A jak to się ma do poniższego ?
        GazetaPrawna.pl - najświeższe informacje i wiadomości z prawa, biznesu, podatków, samorządu i administracji, finansów czy pracy. W naszych zasobach znajdziesz: giełde, finanse, prawo pracy, podatki, prawo. Informacje kulturalne, program tv, nowe technologie.

Właśnie Skoda tutaj wypowiedziała się bardzo jasno i klarownie.

Komentarz

Pracuję...