Kratka nawiewu Octavia 01

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • __kater__
    Ambiente
    • 2008
    • 151

pablo_NO, Kwestia czy kupujez auto ktore ma w UK ubezpieczenie. Jak go nie ma, to w PL bedziesz mial klopoty, mozesz przez cala UE przejechac beda Cie kontrolowac i nic, a nasi sie dowala Przyklad kumpla, ktory dal ojcu auto w UK i mial nim przyjechac tu. Skontrolowali go w UK oraz Niemczech i do niczego sie nie przyczepili, a nasi specjalisci odkryli podczas deszczu wyciek z silnika i przepalone oswietlenie tablicy, wiec zabrali dowod rej :lol: Na koniec powiedzieli ze odesla go do UK, a tam jestem ciekaw jak beda sie smiac z tych policjantow, bo tam nikt czegos takiego nie robi jak zabieranie dowodow :twisted:
    ----===LPG Powered By GABOREK===---
  • elch
    Classic
    • 2007
    • 2

Witajcie. Musze wymienic srodkowa kratke nawiewu (Octavia 2002 kombi). Wiem juz, jak sie do niej dostac, mam dwie upatrzone na allegro, ale nie jestem pewien, czy wszystkie kratki do jedynek (przed- i po lifcie) sa takie same. Wiecie moze cos na ten temat?

Komentarz

• ewa.saganowska
      Ambiente
      • 2006
      • 165

masz na mysli mocowania czy wyglad? wyglad jest inny, a co do mocowan to niestety nie wiem jakie sa roznice o ile wystepuja

Komentarz

• speedy
        Rider
        S_OCP Member
        • 2006
        • 396

zalezy jakii rodzaj deski miales. przed liftem wiem ze te z juz byly deski takie jak po lifcie

Komentarz

• elch
          Classic
          • 2007
          • 2

Chodzilo mi przede wszystkim o mocowania. Juz kupilem na allegro i czekam, az przyjdzie. Jak cos bedzie nie halo, dam znac.

Komentarz

Pracuję...