[O1] Ktore ASO do naprawy blacharsko-lakierniczej?
Piekny poniedzialek sie zaczal :wink:
Rano wzialem udział w stluczce szesciu samochodów, u mnie najmniejsze uszkodzenia ale baba wjechala mi w dupe fordem puma. Mam do wymiany tylny zderzak, belke zderzaka, chyba lampy i listewki pod nimi i do lekkiego prostowania podloge w bagazniku. Z tego co widze poszly tez 2 mocowania baku, te najblizej tylnego pasa. Auto jest do jazdy, ale chce szybko naprawic, bede robil bezgotowkowo z ubezpieczenia sprawcy.
Ktore ASO wybrac do takiej naprawy (czy ubezpieczyciel wskazuje ASO bez mozliwosci wyboru)? Zalezy mi na jakosci przede wszystkim.
Sigma_74, nie musi, chcę tylko zeby bylo porzadnie zrobione... Wycene bede mial w ciagu 2 dni i mam powiedziec Allianzowi czy robie sam, czy w jakims wskazanym przez nich zakladzie bezogotowkowo. Jesli nie ASO to gdzie we Wroclawiu?
Panowie, macie jeszcze jakies pomysly? Chyba oddam jednak do ASO. Robil ktos blacharke w Elcarze?
A masz jeszcze gwarancje na auto?
Bo jeśli nie to możesz smiało jechać do jakiegokolwiek dobergo zakładu. Z tego co wiem koło mnie na ul. Prudnickiej jest zakład i zwie sie bodaj Kozera i Bestecki i wiem, że lakierowali dla ASO Skody dokładnie dla Galla. Kawałek dalej na Paaczkowskiej jest tez lakiernik który robi dla dla tego ASO.
Z tego co słyszałem od kilku znajomych dobrą renomę ma zakład na ul. Ślicznej bodaj Bohusz się zwie.
Nie mam gwary a wiesz jak to jest z dobrymi zakladami. Potrzebuje kogos sprawdzonego kto zrobi szybko i dobrze. Moze byc ASO bo moge sie rozliczyc bezgotowkowo, nie chce zarobic na stluczce i dodatkowo chce zeby wszystkie czesci byly nowe. Mam naruszony tylni pas wiec nie chce rowniez blacharza ktory odwali kosmetyke tak zeby tylko ladnie wygladalo a pod spodem bedzie rzezba.
Dzieki za namiary, podjade dzis na Sliczna bo tez co nieco dobrego slyszalem
Ramsey, ja mam namiar na REWELACYJNEGO blacharza lakiernika. Jesli chcesz, powiem Ci gdzie podjechac we Wroclawiu i sie z nim umowic. Robi naprawde rewelacyjnie.
Była Octavia I FL Kombi 1.9 TDI AGR
Była Octavia II Kombi MR06 2.0 TDI DSG ByłąOctavia II Kombi FL MR06@2013 2.0 TFSI DSG 4x4
Podłączam się z podobnym pytaniem. Gdzie w ASO w W-wie robić lakier na gwarancji. Mam małe krostki na tylnej klapie i zaczyna się też coś dziać na rogu tej listwy nad rejestracją, a autko nie ma jeszcze 3 lat.
Przeglądy robię w Wesołej, ale tak to muszę zostawiś na parę dni i nie za bardzo mam jak tam dotrzeć/wrócić. Wolałbym gdzieś bliżej. Pod nosem mam ASO Gruchacza na Ursynowie, ale nie lubimy się i nie chcę do nich jeździć.
Komentarz