witam! mam taki sam dylemat - czy octavke 1,6 czy 1,9. Powiedzcie czemu diesel? prosze jak wam sie chce wypunktujcie argumenty, dzieki serdeczne! a moze benzyne i wstawic sekwencje?
Instalacja gazowa ZENITH
Zwiń
X
-
Instalacja gazowa ZENITH
Gdyby ktoś z was miał jakieś uwagi do tej instalacji (oczywiście pozytywy i negatywy).
To bardzo proszę o sugestie w tym temacie.
Właśnie jestem na etapie przemyśleń czy warto założyć instalację do O1 silnik 1.6 AEE 99r.
110 tys. przejechane.
Miejscowy gazownik proponuje mi tą instalację ZENIT (mówi że włoska i że dobra) w cenie około 2200 zł.
Pozdrawiam._-=MLY=-_
-
-
Zamieszczone przez mlyWłaśnie jestem na etapie przemyśleń czy warto założyć instalację do O1 silnik 1.6 AEE 99r.
110 tys. przejechane.[b]SPOT OLSZTYN ostatni piątek miesiąca godz.19.00 parking przed TP SA
Komentarz
-
-
Mam taka instalację firmuje ja AG Centrum (http://www.agcentrum.com.pl) instalacja Zenit, wtryski Matrix, zbiornik w miejscu koła Stako 60l wchodzi około 48 l gazu. Jestem jak na razie zadowolony przejechałem na niej 3000 km i wszystko ok. Cena dosć atrakcyjna.
Komentarz
-
-
cena zbyt niska aby to była dobra instalka , ja bym sobie darował i poszukał coś bardziej markowego i dobrego zakładu , co by nie spieprzyć montażu.
miałem octę AEE na gazie Landi Renzo Omegas i była to bardzo dobra instalka teraz mam Bigasa w galaxy 2300 i też nie narzekam.
poszukaj na forum , wiele info znajdziesz i lpg
Komentarz
-
Komentarz