Instalacja gazowa ZENITH

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • satoot
    Rider
    • 2008
    • 525

Instalacja gazowa ZENITH

witam! mam taki sam dylemat - czy octavke 1,6 czy 1,9. Powiedzcie czemu diesel? prosze jak wam sie chce wypunktujcie argumenty, dzieki serdeczne! a moze benzyne i wstawic sekwencje?
  • mly
    Classic
    • 2007
    • 30

Instalacja gazowa ZENITH

Gdyby ktoś z was miał jakieś uwagi do tej instalacji (oczywiście pozytywy i negatywy).
    To bardzo proszę o sugestie w tym temacie.

Właśnie jestem na etapie przemyśleń czy warto założyć instalację do O1 silnik 1.6 AEE 99r.
    110 tys. przejechane.

Miejscowy gazownik proponuje mi tą instalację ZENIT (mówi że włoska i że dobra) w cenie około 2200 zł.

Pozdrawiam.
    _-=MLY=-_

Komentarz

• daneczek76
      RS
      S_OCP Member
      • 2006
      • 3642
      • Toyota

Zamieszczone przez mly
      Właśnie jestem na etapie przemyśleń czy warto założyć instalację do O1 silnik 1.6 AEE 99r.
      110 tys. przejechane.
      musisz zrobic kalkulacja za i przeciw np: jakdługo jeszcz będziesz śmigać tym samochodem czy inwestycja w instalacje się zwróci w okresie posiadania przez ciebie tego samochodu itd.
      [b]SPOT OLSZTYN ostatni piątek miesiąca godz.19.00 parking przed TP SA

Komentarz

• malytomm
        Classic
        • 2006
        • 7

Mam taka instalację firmuje ja AG Centrum (http://www.agcentrum.com.pl) instalacja Zenit, wtryski Matrix, zbiornik w miejscu koła Stako 60l wchodzi około 48 l gazu. Jestem jak na razie zadowolony przejechałem na niej 3000 km i wszystko ok. Cena dosć atrakcyjna.

Komentarz

• tomi98
          Rider
          • 2004
          • 564

cena zbyt niska aby to była dobra instalka , ja bym sobie darował i poszukał coś bardziej markowego i dobrego zakładu , co by nie spieprzyć montażu.
          miałem octę AEE na gazie Landi Renzo Omegas i była to bardzo dobra instalka teraz mam Bigasa w galaxy 2300 i też nie narzekam.

poszukaj na forum , wiele info znajdziesz i lpg

Komentarz

Pracuję...