coż... MPS z wyglądu jest totalnym dupowozem, nie musisz mi wierzyć ja to widzę podjechaliśmy wczoraj do znajomych, wychodzą, mineli Mazde i szukają dalej. Jak ich zawołalem spowrotem to usłyszałem "To toto Taka popierdółka "
Dzisiaj przyjechałem do pracy i kumpel, który przyjechał po mnie pyta jak mnie zobaczył "Odebrałeś to auto w końcu " No przecież stoi... "Toto srebrne no nie żartuj "
tyle mam do powiedzenia w temacie lansu Mazda
i dla mnie to jest piękne :szeroki_usmiech
a że pod machą mały samoloto to kolejny cud
Mam problem z ustawieniem lamp. Wymieniłem jedną z lamp, dokładnie prawą, i teraz przy elektrycznym ustawianiu wysokości promienia światła jedna się opuszcza a druga się podnosi.
O kierunku obrotów silnika prądy stałego będzie zależała (w tym przypadku) zamieniona biegunowość zasilania.
Chyba, że coś jest źle złożone w samym reflektorze ... :wink:
Tedeuszu, popatrz może jest odwrotnie (o ile się da) włożona wtyczka na ten silniczek.
Rozumiem, że podczas opuszczania strumienia światła, to podnosi się - w tym nowym reflektorze (??)
Tedeuszu, popatrz może jest odwrotnie (o ile się da) włożona wtyczka na ten silniczek.
Rozumiem, że podczas opuszczania strumienia światła, to podnosi się - w tym nowym reflektorze (??)
jeżeli chodzi o wtyczkę do tego silniczka to już próbowałem wszystkich możliwych kombinacji.
Ale wtedy nie pracuje silniczek. Wtyczkę nie da się włożyć odwrotnie.
[ Dodano: Czw 16 Sie, 07 22:58 ]
Zamieszczone przez koja86
Tedeusz, prawdopodobnie ktoś gafę szczelił i wymieniał wcześniej ten silniczek odwróć biegunowość tylko tych kabelków na silniku i basta
Na którym silniku, czy na wtyczce, to już tak robiłem i nie widać poprawy.
Tedeusz, zamień miejscami przewody we wtyczce,wiadomo,że wtyczki odwrotnie nie włożysz.Ktoś,kto montował silnik w lampie zmienił biegunowość przewodów doprowadzających napięcie do silniczka(a może zmieniła się technologia)
Komentarz