Wystarczy wlaczyc stacyjke, uruchomic swiatla, stanac z przodu i zaczac naciskac na blotnik Lampy powinny zaczac pracowac, przynajmniej moje pracuja przy takich symulacjach jazdy po wybojach :diabelski_usmiech
wymiana boczkow
Zwiń
X
-
wymiana boczkow
Witam,
jako iz w niedlugim czasie zastanawiam sie nad wymiana tapicerki mam male pytanko...
czy jak wymienie boczki z "classicowskich" bez elektryki itp, to czy spokojnie w ich miejsce wejda boczki powiedzmy od L&K czy RS? gdyz tamte posiadaja ten podlokietnik ze sterowaniem szybami...
i czy do takowego sterowania daloby rade podlaczyc jakies uniwersale do podnoszenia szyb?
Pozdro.
jak bede mial jeszcze jakies pytania (a zapewne bede mial) to juz bede tu pytal bez zakladania kolejnych topowPresident Johnny II + President Florida/ ML-145
O1 - 122KM@141KM 261Nm@303Nm By Rogalotti
OII - 140KM@178KM 320Nm@374Nm By CompSport
-
-
jeśli masz classica, to masz deskę przed liftem. szukaj więc boczków od wersji przedliftowej, bo jest inny profil deski - ewentualnie do przełożenia ramka klamki wewnętrznej. poza tym będą pasować. co do uniwersalnych podnośników : mówię im stanowcze nie.
ale można próbować.Zenuś pa pa teraz gra nam rcd310- i bardzo fajnie gra. masz problem z LPG - walnij na PW - postaram się pomóc
Komentarz
-
-
ale bedzie bardzo przeszkadzala deska? mam zamiar wymienic tylko dol konsoli, a gore zostawic ta stara (bardziej mi sie podoba, oraz nie musialbym sie bawic z poduszka) daloby tak rade?President Johnny II + President Florida/ ML-145
Komentarz
-
-
2pac: ja mam dokladnie tak zrobione, tzn dol od wersji po lifcie, a gora od wersji przed.
Powiem Ci ze nie jest to do konca spasowane i niestety trzeba sie pozbyc (wyciac) plastikowe widelki, efekt generalnie jest bardzo dobry, za wyjatkiej delikatnego (szpara wielkosci paru mm) na srodku konsoli...
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez RT2pac: ja mam dokladnie tak zrobione, tzn dol od wersji po lifcie, a gora od wersji przed.
Powiem Ci ze nie jest to do konca spasowane i niestety trzeba sie pozbyc (wyciac) plastikowe widelki, efekt generalnie jest bardzo dobry, za wyjatkiej delikatnego (szpara wielkosci paru mm) na srodku konsoli...
a co do boczków. jeśli jeśli górę deski zostawisz jak masz, to bojętnie jakie boczki kupisz. najwyżej sobie przełożysz ramki kalem. na nich jest odwzorowanie profilu górnej części dechy. stara ( classicowa) jest bardziej " kancista".Zenuś pa pa teraz gra nam rcd310- i bardzo fajnie gra. masz problem z LPG - walnij na PW - postaram się pomóc
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez speedyno fakt troszke nie spasowane
jak by cos mam nowe deski tanio
ile za calosc? (i czy stare poduchy beda pasowaly w nowe deski)
a ile tylko za sam dol (szary od slx lub glx)
speedy czy moglbym miec pytanie?....czy jest cos czego do skody NIE mozesz zalatwic?
oraz, gdzie Ty pracujesz i czy macie jakies katalogi? mozesz odp na privPresident Johnny II + President Florida/ ML-145
Komentarz
-
Komentarz