Wszedłem w posiadanie OI w wersji L&K 1,8T wszystko jest super poza podniszczona alcantrą na przednich fotelach. Czy jest jakiś sposób na doprowadzenie jej do bardziej estetycznego wyglądu , ponieważ już jest dość poważnie zmechacona.
Wszedłem w posiadanie OI w wersji L&K 1,8T wszystko jest super poza podniszczona alcantrą na przednich fotelach. Czy jest jakiś sposób na doprowadzenie jej do bardziej estetycznego wyglądu , ponieważ już jest dość poważnie zmechacona.
pozdrawiam serdecznie adam
Jeden z moich klientów (właściciel hotelu) ma limuzyne ze skórami w środku i jak sie jemu upaćkały to ściągnął tapicerke i zawiózł do pralni chemicznej (niestety jest to operacja dość skomplikowana.
Ale zawsze możesz spróbować w ten sposób:
a moze jakis vanish? ja czyscilam tapicerke i inne materialy niemieckimi srodkami czyszczacymi. nic sie nie zniszczylo a efekt i zabezpiecznie byly. moze to pomoze...
pozdrawiam
Panowie a ja czyściłem środkami środkami tej firmy Lather Master Tam są w komplecie ściereczki do wyczesywania alcantry . Trochę pomogło. Ale najlepszym środkiem do zmechaconej alcantry jest uwaga!!!! Maszynka do zmechaconych swetrów. Śmieszne może ale naprawdę polecam. Tani produkt lecz niewiem czy jest jeszcze dostępny. Jutro może wkleję fotkę tego urządzonka.
----- Złota L&K by MASTERS ---
__uuufffff cóż to była za maszyna____
Komentarz