no faktycznie nikt raczej niezagląda.
Octavia i jej zawieszenie ;/
Zwiń
X
-
GośćTagi: Brak
-
AWARIA!
Octavia i jej zawieszenie ;/
witam, mam pytanie. Jeżdżę dwuletnią octavią combi z przebiegiem nie malym bo 100tyś km, octavia ojcowska :hehe ale co tam :smokedevil od paru dni, strasznie skrzypi przednie zawieszenie, auto bylo w warsztacie ale leczone tak troszke na szybko bo nie bylo czasu, i dopiero w srode bedzie go troszke wiecej. Mam pytanko czy ktoś miał podobny przypadek i co bylo tego przyczyną - a skrzypi jak duzy fiat starszy ode mnie
:helm
i teraz po `zabawie` z WD40 niby przeszlo, za jakis czas znowu `sie rozpiszczał` :? a dzisiaj kompletna cisza... czuje sie jakby octavia pokazywala mi :fuck1 heheh
-
AWARIA!
Dzis nie skrzypialo, bo pewnie bylo mokro
dzieki za odp
wreszcie bedzie mozna posluchac gwizdu skrezarki bo tak musze glosno radia sluchac hehe ;d
Komentarz
-
AWARIA!
Powiedz, niech Ci te gumki smarem grafitowym przesmarują - cicho i przyjemnie będzie na długo :wink:
Komentarz
-
AWARIA!
Zamieszczone przez SamiecZamieszczone przez EmilPowiedz, niech Ci te gumki smarem grafitowym przesmarują - cicho i przyjemnie będzie na długo :wink:
Komentarz
-
Zamieszczone przez EmilU mnie po wymianie gumek okropnie piszczało, pojechałem, psikneli wd40 - pomogło na tydzień, ponownie pojechałem przesmarowali tym smarem i jest o.k :wink:
Komentarz
-
-
AWARIA!
ja w ASO autka nie zostawię po kilku nauczkach :evil: stałem przy gościu który to montował, wymienili gumki i uchwyty :wink:
Komentarz
-
AWARIA!
Wytrzymały po tej wymianie jakieś 70 tys, 2 tyg temu wymieniałem ponownie ale juz u prywatnego mechanika :wink:
Komentarz
Komentarz