Patison, no ale przy takiej ilości kucyków jak Ty masz, to jakie ma znaczenie czy będzie miała 5 więcej albo 5 mniej? Jak będzie miała 5 mniej to będziesz zgłaszał reklamację? Nie ma się co stresować
Witam,czy ktoś potrafi mi powiedzieć jak otworzyć drzwi tylne od kierowcy? Chodzi mi o otwarcie mechaniczne,na centralny nie mam co liczyć-nie działa. Obawiam sie że pozostaje mi wyciąć w tapicerce otwór bo żaden inny sposób nie pomaga
PS NIE WYCINAJ OTWORU da się wyciągnąć tapicerke na zamkniętych drzwiach
w temacie który wyżej podałem jest odnośnik poszukaj dokładnie jak sciągnąć tapicerkę.
Jakbyś miał kłopot wal na PW
Koledzy z forum mówili że im VAG-iem otwierali także jak masz mozliwość to spróbuj w ten sposób zanim zaczniesz rozkręcać i rozbierać ( bo ja troszkę napsułem - połamałem dwa zaczepy -ale udało się )
Ale przecież ten zamek musi być przykrecony wiec jak go wyciągnąć
Zamka w sensie bolca... Nie wiem dokładnie jak jaka jest budowa wew. całego mechanizmu, ale ostatnio kumpel przy mnie otwierał swojego pasata drutem - wyciągnął bolec do góry.
Były:
Skoda Octavia 2004, 1.9 TDI 110 km, ASV,
Fiat Croma 2006, 1.9 MultiJet 150 km
Jest:
Volkswagen CC 2013, 1.4 TSI 160 km
proponuje mocny i elastyczny drut. uformuj polkole i wsun go do srodka. jezeli niebedzie chcialo isc to mocno najwyzej peknie ten maly plasticzek(50gr.) nastepnie zjedz do poziomu na ktorym jest juz tylko cienki drut, zachac i ciagnij.
zawsze zostaja zlodzieje
Komentarz