Program został wyemitowany ale zbyt wiele nie zostało powiedziane na temat Paska.
Ile moge Wołac za Octavie z 1.4 pod maska ??
Zwiń
X
-
Ile moge Wołac za Octavie z 1.4 pod maska ??
ile bym Mogł wolac za Octavie 1.4 16v z koncowki 2003r. Wersja wyposazenia Golas czyt Classic ! przebieg 40 000 tys km ! jedyne co ma dodatkowo To 4 glosniki wysokiej klasy Sub i Radio firmy Pioneer ! chcialbym sobei kupic jakiegos diesla , na co moge Liczyc ?Skoda Octavia
-
-
Mam ubezpieczenie od Wartosci i ubezpieczona jest na 27 Tyś.zł ale neiwiem czy tyle bym dostał ! Powiem tak chetnie bym sobie kupil Octavie 1.9tdi ale czy cos Ciekawego dostane za 25-27 tyś zł?? chyab niebardzo [ moje wymagania to albo 110 kucy albo 130 kucy no i przebieg cos okolo120tys.km] podejrzewam ze za ta sume niedostane tego co chce i chyba nieoplaca mi sie sprzedawac Pszczółki przynajmniej narazie poki co niemam z czego dolozyc zeby kupic diesla !Skoda Octavia
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez gruchaPowiem tak chetnie bym sobie kupil Octavie 1.9tdi ale czy cos Ciekawego dostane za 25-27 tyś zł??
jezeli nie chcesh sie uwsteczniac z rocznikiem to musisz liczyc jakies 35 tys
smutna prawda 8)
wez sobie zajrzyj
Planowany zakup CZESŁAWY w diesel'ku....KOMBI ma siem rozumieć.
Komentarz
-
-
Ja sprzedawalem ostatnio swoja skodzine z 2002r 1,6 75KM z przebiegiem 80kkm w wersji classic. Chcialem za nia 23 000zl no i sprzedawalem i sprzedawalem az w koncu sprzedalem, za 21 000zl. Stan tego samochodu byl dosc dobry, mial kilka rysek na lakierze, ale ogolnie ladnie sie prezentowal. Jakos za 23 to kupcow wogole nie bylo a wiekszosc mi proponowalo 19-20 tys wiec i tak sie ucieszylem jak znalazl sie kupiec za 21.
Komentarz
-
-
tomi98, kurcze, to jakos chyba szczescia troche miales, bo co przychodzil do mnie kupiec ogladac samochod to tylko gadanie bylo "eee, golas, bez klimy, gazu nie ma, eee, szkoda ze nie diesel...", zlamalem sie w koncu i puscilem za 21. Fakt ze spore zainteresowanie bylo, chyba z 30 kupcow (golodupcow) w ciagu 2 tygodni mialem.
Komentarz
-
Komentarz