Auta z blokadą to żaden problem, także się Koledzy tak pewnie nie czujcie...
Zdjmowanie naklejki rejestracyjnej
Zwiń
X
-
Zdjmowanie naklejki rejestracyjnej
kliknij 'Lubię to!' www.facebook.com/LukiFanatic a tam O2/O3 RS, O3 RS230, G 6GTI 35, G 7GTI, G 7R, S3, CLA 45 AMG, S5, GT3 RS, Turbo S, M5, RS 7, S 63 AMG, RS6
SKODA OCTAVIA 1.4TSI 122HP CAXA TURBO PROBLEMTagi: Brak
-
-
ja usuwalem acetonem, zwilzalem wacik i pozniej jak namokla to schodzila, nastepnie delikatnie usuwalem skrobakiem przemyslowym do szyb.[uwazaj zeby nie kapnac na deske, bo moze odbarwic!] (niestety zanim usunalem do konca, to ojciec juz nalepil nowa, wiec calkowicie sie jej nie pozbylem)
benzyna ekstrakcyjna podobno tez pomaga.
a i niektorzy najpierw podgrzewaja miejsce suszarka do wlosow (ok 5min i z wyczuciem zeby szybie nie zaszkodzic a zeby tylko klej rozmiekczyc), do skrobania dobra tez zyletka i nozyk do tapet.President Johnny II + President Florida/ ML-145
O1 - 122KM@141KM 261Nm@303Nm By Rogalotti
OII - 140KM@178KM 320Nm@374Nm By CompSport
Komentarz
-
-
Sigma_74
acetonem, weź suszarkę nagrzej to miejsce i pomalutku schodzi ...widziałem jak to robili jak mi szybę wymieniali .. i schodzi bez problemów.
Komentarz
-
Zamieszczone przez Sigma_74weź suszarkę nagrzej to miejsce i pomalutku schodzi:zlo: :zlo: South Side Madafaka Knight Rider's :zlo: :zlo:............................... prądownia ...
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez deespe. nie trzeba się męczyć z żyletkami, acetonami itd.
zalezy gdzie poprzednik przyklei wlepe.... u mnie poprzedni wlasciciel przykleil najnizej jak tylko bylo mozn, to nie dosc ze dojscia nie bylo to i czujka od alarmu przeszkadzala
dlatego delikatny apel... LUDZIE!!! przyklejajcie je troche wyzej!President Johnny II + President Florida/ ML-145
Komentarz
-
-
Nacierasz miejsce po naklejce jakimś rozpuszczalnikiem (birol benzynka aceton obojętnie ) po czym wyciągasz z portfela świeżo wymieniony Dowód osobisty zeskrobujesz klej (z tym dowodem to żart bo kolega tak robił i mu się rozpuścił) najlepiej skrobać drugą stroną noża do tapet po zeskrobaniu kleju jeszcze raz przemywasz rozpuszczalnikiem aby pozbyć się smug możesz jeszcze pociągnąć zwykłym płynem do mycia szyb
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez szkodadziekuje wam wszystkim bardzo
dawaj pomogl :mrgreen:nasza droga: www.wpzs.pl
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Jabar1975jedziesz na myjnie i mowisz kolesiom zeby pozbyli sie sladow po naklejce:zlo: :zlo: South Side Madafaka Knight Rider's :zlo: :zlo:............................... prądownia ...
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Maicroft2pac, Bo naklejke trzeba kleic tak, zeby mozna bylo ja potem wycieraczka przyslonic i na foto nie bedzie widac numeruPresident Johnny II + President Florida/ ML-145
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez 2paca jak przyslonic rejestracje?nasza droga: www.wpzs.pl
Komentarz
-
Komentarz