ok,dzieki za info
[O1] Dziwny dzwiek podczas wlaczania zaplonu ...
Zwiń
X
-
[O1] Dziwny dzwiek podczas wlaczania zaplonu ...
No coz. Zaczne od tego, ze zmienilem zarowki na H4 Philips Extreme z Narv, ktore musialy mnie ratowac po tym, jak padly mi naraz oba BlueVisiony.
Chcialem sprawdzic jak swieca dzis, wiec zalaczylem zaplon, bez uruchamiania silnika i ... jakies dziwne brzeczenie jakby konik polny czy cos, ale pare razy glosniejsze da sie uslyszec z okolic wlasnie lamp.
I teraz mam pytanie. Czy ten dzwiek jest normalny ?? Czy moze jest to rychle zapowiadajaca sie awaria jakiejs czesci :roll: :?:Była Octavia I FL Kombi 1.9 TDI AGR
Była Octavia II Kombi MR06 2.0 TDI DSG
ByłąOctavia II Kombi FL MR06@2013 2.0 TFSI DSG 4x4
TELEFONUJEMY DO MNIE PO GODZ 16.59!
-
-
mariobros, No sprawdze wszystkie kabelki, tylko nie bardzo wiem gdzie ten silniczek moze byc. Moze siakies foto ? :szeroki_usmiechByła Octavia I FL Kombi 1.9 TDI AGR
Była Octavia II Kombi MR06 2.0 TDI DSG
ByłąOctavia II Kombi FL MR06@2013 2.0 TFSI DSG 4x4
TELEFONUJEMY DO MNIE PO GODZ 16.59!
Komentarz
-
-
Mialem podobnie jak zmienilem lampy i przelozylem stare silniczki do nowych lamp.
Raz jak zaczalem ustawiac poziom stwierdzilem, ze jeden silniczek nie dziala, a innym razem dzialal.
Poruszalem wtyczka i zaskoczyl. Okazalo sie, ze poprostu cos w tym silniczku nie laczy w okolicach wtyczki. Mialem w zanadrzu dwa silniczki to wymienilem i mam spokoj
Komentarz
-
Komentarz