przem1978, Bełtowski przed odebraniem mu autoryzacji też dawał rabaty prawie 20%co nie znaczy że salon zapytał o dofinansowanie zakupu przez skodę i mógł takie uzyskać ja jutro będę wiedział więcej
To może ja jednak zrezygnuję jeszcze z mojego zamówienia i wybiorę się do tego hojnego deleara :lol: Ja za Octavię Combi Elegance 1.9TDi z dodatkami zapłacę 89k.
Heh, no to dobrze ze daja takie rabaty. Po przyjezdzie takiego auta zaczalbym od zbadania lakieru od zderzaka przez maski po dach
Ostatnio widzialem jak na lawecie wiezli nowki sztuki Kia Ceed i ten ostatni nie mial juz ani bagaznika, ani przodu, bo szofer z ostatniej lawety chyba raz nie wyhamowal :twisted: Pewnie tez dadza komus duzy rabat.
Bynajmniej dodatki ktore zamawia Przemek to nie sa jakies frykasy dziwne, a cos co zamawia duzo osob do Elegance wiec to prawie jak seryjne auto z placu
[ Dodano: Sro 05 Wrz, 07 07:31 ]
Zamieszczone przez mateo
moim skromnym zdaniem mogles utargowac wiecej - ale ja sie nie znam
Tak dokladnie, powinni mu jeszcze zaplacic ze byl sklonny ruszyc swoja szanowna dupe do salonu i zaczac marudzic ze drogo, a do tego pelny bak oczywiscie powinien byc norma przez kolejny rok :lol:
przem1978, brawo! ze udalo Ci sie kupic taniej ale obejrzyj dla pewnosci symetrycznosc szczelin na Twoim pojezdzie po obydwu stronach auta i ilosc narzuconego ..baranka.. na elementach podwozia. Tak dla pewnosci.
Heh, no to dobrze ze daja takie rabaty. Po przyjezdzie takiego auta zaczalbym od zbadania lakieru od zderzaka przez maski po dach
Ostatnio widzialem jak na lawecie wiezli nowki sztuki Kia Ceed i ten ostatni nie mial juz ani bagaznika, ani przodu, bo szofer z ostatniej lawety chyba raz nie wyhamowal :twisted: Pewnie tez dadza komus duzy rabat.
Według takiego podejścia najbezpieczniej jest kupić auto bez żadnego rabatu.
Kaszana, Bełtowski tez sprzedawał swego czasu skodę ale mu zabrali aso to wtedy wyprzedawał auta z 20% rabatem ale potem z gwarancja były hece
[ Dodano: Sro 05 Wrz, 07 10:32 ] przem1978, prześlij mi na pw ofertę z tego salonu ponieważ po rozmowie z dilerem i
SAP i dochodze do wniosku że albo ta oferta jest na liftbacka albo salon do auta dopłaca z własnej kieszeni 5 tyś około tak więc jest to sprzedaż dumpingowa albo pod uwagę został wzięty 1.9tdi
Bynajmniej dodatki ktore zamawia Przemek to nie sa jakies frykasy dziwne, a cos co zamawia duzo osob do Elegance wiec to prawie jak seryjne auto z placu
[ Dodano: Sro 05 Wrz, 07 07:31 ]
Zamieszczone przez mateo
moim skromnym zdaniem mogles utargowac wiecej - ale ja sie nie znam
Tak dokladnie, powinni mu jeszcze zaplacic ze byl sklonny ruszyc swoja szanowna dupe do salonu i zaczac marudzic ze drogo, a do tego pelny bak oczywiscie powinien byc norma przez kolejny rok :lol:
Jeżeli nowy zamówiony samochód zostanie uszkodzony podczas transportu wtedy klijent który go zamawiał zostanie powiadomiony o tym fakcie, będzie miał wtedy cztery wyjścia:
1. Bierze uszkodzone po naprawie auto z rabatem dodatkowym 3500zł na części stałe samochodu
2. Czeka w kolejce na zamówiony samochód od nowa
3. Wybiera auto z placu z Poznania lub z salonu, ,może spasuje jakieś akurat
4. Rezygnuje i kupuje gdzie indziej, np. u innego dilera.
Niestety miałem wątpliwą przyjemność przechodzić przez to, ale wyszło na dobre - miała być benzyna a jest TDI
Komentarz