AdamB, Widzisz miales duzo szczescia ze zostales o tym poinformowany. Czesto bywa tak jednak, ze salon gra glupa, ze auta jeszcze nie ma itd, a potem okazuje sie ze w transporcie np uszkodzily sie drzwi albo maska :wink:
16,94 % rabatu w Skoda ???
Zwiń
X
-
Moja OII 2,0 Elegance tyle kosztowała z dodatkami co w tym dziwnego? Dobra cena ale do uzyskania i w dużym mieście. Byłem zdecydowany i podałem cenę jaką mogę zapłacić za wersję i kolor który sobie wybrałem. Pani poszła do kierownik troche poudawały że cos tam gadają no i padła cena + dodatki. A może ja nie powinienem o tym pisać. Gdyby coś to tego nie czytaliście.BYŁO: 2,0 TDI Kombi Elegance Beż Sahara + (od: 22.10.06 - xenony, 28.10.06 - navi, 17.11.06 działający hak .....)
JEST: Volvo S80 II D5
JEST: BMW R1200GS Adventure
Komentarz
-
-
Kurcze to mi proponowali 5% rabatu i nie było szans na nic więcej...
Dopiero jak w wyniku nieprzyjemnego zbiegu okoliczności dealer zaliczył wtopę, to w ramach rekompensaty dostałem w cenie 99k PLN O2 Combi Elegance 2.0 TDI DSG (cena katalogowa ok 104k PLN) z dodatkami: lakier metalic, alarm, xenony, ESP o wartości ok 8,5k PLN gratis... bym wiedział to bym walczył chociaż o 15% :lol: ale i tak nie było źle.DSG
Komentarz
-
-
Kaszana
Co salon to proponują inny rabat.
Niedawno zamawiałem 02.
W moim mieści zaproponowali jakiś symboliczny, w 2 salonach w mieście obok jeszcze mniejszy. W jednym z nich sprzedawca powiedział, że auto już u nich długo stoi i bardzo
zależy im na tym, żeby sprzedać i dlatego może zaproponować rabat w wysokości radia Melody ( to podstawowe,niżej niż Stream ), które było zamontowane w samochodzie.
I wg niego było to dużo. :lol:
Komentarz
-
w zeszłym roku pisali w prasie, że jest afera ze skodą, bo dilerzy (nie pamiętam kto) sprzedawali poobijane i butowane skody jako nowe z salonu nie śmigane. może pracownicy się dorwali i chcieli sprawdzić ile pojedzie ??
z tego co pamiętam kilku klientów po paru dniach przyjechało do serwisów na wymianę jakiś dupereli i wyszło że cały bok robiony, przód i tył itp.
niby nic takiego, same przycierki i lekkie stłuczki ale diler walił głupa.
Komentarz
-
-
Była taka sytuacja opisywana na któryms z portali jakiś czas temu. Gość kupił szkodnika i po 2 latach chcial zmienić na innego w tym samym salonie. I oni podczas sprawdzania tetgo auta powiedzieli mu, że był malowany błotnik więc dadzą za niego mniej, bo powypadkowy. Tyle, że ten gość nie miał żadnej stłuczki ani nie malował tego. No i tak salon strzelił sobie sam w kolano, bo się okazało, że musieli wutem gdzies przydzwonić i sami go malowali.
Komentarz
-
-
Kaszana
-
kawałek oferty z salonu i za tyle kupiłem:
OCTAVIA II COMBI 1,9 TDI 105 KM AMBIENTE
CENA SAMOCHODU 81 , 300 ZŁ
LAKIER METALIZOWANY 1, 800 ZŁ
KLIMATYZACJA CLIMATRONIC 1, 600 ZŁ
CENA SAMOCHODU Z DODATKAMI 84 , 700 ZŁ
CENA PO SPECJALNYM UPUŚCIE 75 800 ZŁ