ja panowie pytalem o octavie O2 2.0 elegance w kilku salonach i mimo ze teraz mieszkam w lodzi kupilem w EMIDZIE w Krakowie...dostalem 11,5% rabatu i to byla najlepsza oferta
Jak wszedłem do Emidy w Krakowie, to po kilku minutach oglądania OII musiałem sobie iść ponieważ nikt się mną nie zainteresował. W salonie byłem jedynym klijentem. No cóż może nie wyglądałem na kasiarnego.
ja panowie pytalem o octavie O2 2.0 elegance w kilku salonach i mimo ze teraz mieszkam w lodzi kupilem w EMIDZIE w Krakowie...dostalem 11,5% rabatu i to byla najlepsza oferta
Jak wszedłem do Emidy w Krakowie, to po kilku minutach oglądania OII musiałem sobie iść ponieważ nikt się mną nie zainteresował. W salonie byłem jedynym klijentem. No cóż może nie wyglądałem na kasiarnego.
a teraz niech Emida to przeczyta :d
Octavia Combi II 2.0 TDI 140 KM Elegance + xenony '07 Black Magic
Jak już tak chwalicie swoje salony to ja muszę pochwalić AUTO LELEK PLUS GLIWICE. Miła obsługa dobry rabat. Mała porażka z montażem haka ale o tym już zapomniałem. Zawsze jak jestem w salonie Pani Mariola mnie rozpoznaje i ma chwilkę na krótką rozmowę. Naprawdę miło. http://www.lellek.pl/kontakt_alp.htm
BYŁO: 2,0 TDI Kombi Elegance Beż Sahara + (od: 22.10.06 - xenony, 28.10.06 - navi, 17.11.06 działający hak .....)
JEST: Volvo S80 II D5
JEST: BMW R1200GS Adventure
Autko kupowałem ok roku po otwarciu salonu. Wybór padł na ten salon z bardzo prostej przyczyny - pracuję obok. Więc pomyślałem że będę miał blisko do ASO. Tak naprawdę to nie sprawdzałem cen w innych salonach przed zakupem. Jak już kupiłem to okazało się że tylko jeden salon dałby mi niższą cenę - w Krakowie.
BYŁO: 2,0 TDI Kombi Elegance Beż Sahara + (od: 22.10.06 - xenony, 28.10.06 - navi, 17.11.06 działający hak .....)
JEST: Volvo S80 II D5
JEST: BMW R1200GS Adventure
Komentarz