Czy ktoś z Was kupił lub miał bezpośrednią styczność z takim podłokietnikiem z allegro http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=241071117
Chodzi mi szczególnie czy wygodny jest do opierania się i czy skrzypi? i ogólne jakie robi wrażenie na żywo.
U siebie mam oryginalny podłokietnik. Ten na fotkach :
1. wygląda, że jest jakiś krótki :roll:
2. nie składa się :?
3. sądząc po zdjęciach sposób mocowania jest taki, że skutecznie uniemożliwi ci dostęp do gniazda zapalniczki, a napewno w znacznym stopniu utrudni, co w moim przypadku jest istotne (podłączenie CB, nawigacji itp.)
Reasumując - ja bym się nie zdecydował.
JaroSz
Octavia 1.9 TDI '02 (podobno po chip-tuningu)
1. wygląda, że jest jakiś krótki
2. nie składa się
3. sądząc po zdjęciach sposób mocowania jest taki, że skutecznie uniemożliwi ci dostęp do gniazda zapalniczki, a napewno w znacznym stopniu utrudni, co w moim przypadku jest istotne (podłączenie CB, nawigacji itp.)
Mam taki u siebie i nie płacze ... co do zapalniczki - ma wycięcie na nią co w niczym nie przeszkadza w jej użytkowaniu,wygodny, pojemny, ma kieszonki na monety. Jedyna wada to że sie nie składa i jest mocowany na 4 blachowkręty do tunelu środkowego - mi to w niczym nie przeszkadza.. a co do CB mam je pod kierownicą na stałe prąd z listwy...
Komentarz