mój znajomy korzysta z takiego JVC i nie narzeka, jakość obrazu jest nie najgorsza a jeżeli komuś nie zależy na bardzo dużym LCD to takie coś jak najbardziej mu przypasi, odnośnie jakości dźwięku nie chciałbym się wypowiadać ponieważ nie jestem jakimś audiofilem aczkolwiek w aucie miał zmienione głośniki seryjne na jakieś inne i do tego wzmak + jakiś subik umieszczony frontowo do tylnego podłokietnika, który jak był otwarty było widać niezły głośnik i przy okazji całkiem ładnie to brzmiało...
Blokada
Zwiń
X
-
Blokada
mój znajomy korzysta z takiego JVC i nie narzeka, jakość obrazu jest nie najgorsza a jeżeli komuś nie zależy na bardzo dużym LCD to takie coś jak najbardziej mu przypasi, odnośnie jakości dźwięku nie chciałbym się wypowiadać ponieważ nie jestem jakimś audiofilem aczkolwiek w aucie miał zmienione głośniki seryjne na jakieś inne i do tego wzmak + jakiś subik umieszczony frontowo do tylnego podłokietnika, który jak był otwarty było widać niezły głośnik i przy okazji całkiem ładnie to brzmiało...Tagi: Brak
-
Komentarz