Sigma_74, No to tylko mam nadzieję że będzie pasował...Bo to kuźwa taki malutki jest że szok...Z góry dzięki...Co my byśmy bez ciebie zrobili....A'propos przypomnij mi na SPOcie bo mogę zapomnieć żebyś mi zasugerował jakąś przejezdną i w miarę szybką trasę do Walimia...Bo muszę tam być w Niedzielę...Dzięki tatku :wink:
Do posiadaczy RS-ów TDI.
Zwiń
X
-
Tagi: Brak
-
Do posiadaczy RS-ów TDI.
Czy możecie napisać jakie obroty macie:
40 km/h - 3 bieg
60 km/h - 4 bieg
80 km/h - 5 bieg
80 km/h - 6 bieg
-
-
Kaszana, ale napisz czy OI czy II bo chyba ma znaczenie.....:zlo: :zlo: South Side Madafaka Knight Rider's :zlo: :zlo:............................... prądownia ...
Komentarz
-
-
-
a to nie była ta 150-tka?? :shock:Zamieszczone przez szkodabył w ogóle RS TDI O1
ops:
:zlo: :zlo: South Side Madafaka Knight Rider's :zlo: :zlo:............................... prądownia ...
Komentarz
-
-
no to mi się konkretnie pokiełbasiło
ops:
:zlo: :zlo: South Side Madafaka Knight Rider's :zlo: :zlo:............................... prądownia ...
Komentarz
-
-
Nie zwracalem na to uwagi - sprobuje zapamietac i napisac.Zamieszczone przez KaszanaCzy możecie napisać jakie obroty macie:
40 km/h - 3 bieg
60 km/h - 4 bieg
80 km/h - 5 bieg
80 km/h - 6 biegTDI 205PS
Komentarz
-
MiKruS, ale ty masz zawirusowane autko wiec bedzie inaczej niż w zdrowym
Komentarz
-
Zamieszczone przez karmelMiKruS, ale ty masz zawirusowane autko wiec bedzie inaczej niż w zdrowym
słucham :?: :shock: :lol: :lol: :lol: to wirus zmienia przelozenia skrzyni :?: :roll: :lol: :lol: :lol:Torque Steer: The art of changing lanes with the accelerator :zlosnik:
http://www.disi-tune.pl
Była Mazda 3 MPS Powered by SSG & DISI-tune
Był WRX
Była Octa
Komentarz
-
to żeś taki znawca a nie wiedziałeś ?Zamieszczone przez MisiekWAWto wirus zmienia przelozenia skrzyni :?: :roll: :lol: :lol: :lol:
:twisted:
Komentarz
-
myślałem ze wirus cos zmienia z obrotami. ale sie pomyliłem i sorki na przyszłość bede wiedział.
Komentarz
-
Re: Do posiadaczy RS-ów TDI.
40 km/h - 3 bieg -> 1600
60 km/h - 4 bieg -> 1600
80 km/h - 5 bieg -> 1700
80 km/h - 6 bieg -> 1500TDI 205PS
Komentarz
-
Komentarz