Radziu - to i ode mnie i Ani - najlepszego, spełnienia marzeń, zdrowia, miłości, kasy i wolnego czasu
Zerwanie znaczka RS z przodu.
Zwiń
X
-
GośćTagi: Brak
-
Kaszana
Zerwanie znaczka RS z przodu.
Czy ktoś odrywał znaczek RS z przodu ?
Czy można to zrobić tak żeby nie został ślad ?
-
Re: Zerwanie znaczka RS z przodu.
Zamieszczone przez KaszanaCzy ktoś odrywał znaczek RS z przodu ?
Czy można to zrobić tak żeby nie został ślad ?
berni wymienił grill (samo ożebrowanie :idea, śmieszny koszt w ASO -> a dla nastepnego właściciela grill ze znaczkiem może być atutem :idea:
niestety znaczek wygląda na złączony z żebrami na ciepło i mozna spodziewać się śladów po zerwaniu.saport techniczny baj DGW
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
no i nie ma :-)
Komentarz
-
-
Kaszana
Re: Zerwanie znaczka RS z przodu.
Zamieszczone przez szkoda
niestety znaczek wygląda na złączony z żebrami na ciepło i mozna spodziewać się śladów po zerwaniu.
Z zamiarem zerwania nosiłem się od samego momentu nabycia auta, ale zawsze
zapominałem.
Komentarz
-
Moja psychika nie wytrzymała estetyki i krzykliwości loga RS z przodu na grilu... stąd ta a nie inna decyzja :diabelski_usmiech
Odnośnie loga na klapie..... hmmm wciąż się mieszam 8)
Najprawdopodobniej sobie odpuszczę ...
Odnośnie Twojego zapytania to tylko mogę potwierdzić słowa Nexusa i szkody.aczkolwiek...
NajtFukinPatrol North-West
Techno-destroyed by dobrygrzeswawa
WhitePride :smokedevil
6,92 s do setki by DGW
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez szkodaberni wymienił grill (samo ożebrowanie ), śmieszny koszt w ASO
Poprzedni właściciel mojej OI miał na grilu nakładki Miloteca, ale że trzy czy cztery mu odpadły, to zerwałem resztę i teraz wygląda mało estetycznie i chciałbym same żeberka wymienić.JaroSz
Octavia 1.9 TDI '02 (podobno po chip-tuningu)
Komentarz
-
-
Kaszana, ostatnio potluklem swoj grill i Serwis zalozyl mi nowy od normalnej Octavi (tepe paly), a po mojej reklamacji dorzucili mi znaczek do reki zebym sobie (chyba) sam nakleil. Jak oderwac- nie wiem.
[ Dodano: Pią 14 Wrz, 07 22:31 ]
niech ktos, prosze podpowie jak oderwac z tylu bezinwazyjnie.PL-LOP D-ROW mutex/ocfipreoqyfb/mutex
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez szkodaberni wymienił grill (samo ożebrowanie ), śmieszny koszt w ASO -> a dla nastepnego właściciela grill ze znaczkiem może być atutemByła O1 130/280 powered by turbodiesel.pl
Była O2 143/305 powered by turbodiesel.pl
Jest O1 1.6 BFQ
Komentarz
-
-
Kaszana
Zamieszczone przez deespeZamieszczone przez bubuDEch ktos, prosze podpowie jak oderwac z tylu bezinwazyjnie.
[ Dodano: Sob 15 Wrz, 07 07:54 ]
Zamieszczone przez deespeKaszana, dlaczego chcesz się pozbyć znaczka?? :twisted:
Komentarz
-
Kaszana
Znaczek RS z tyłu został dziś usunięty.
Dziś zamówiłem, a jutro odbieram i montuję grill bez znaczka z przodu.
Jest jedna rzecz,które w "wystroju" zewnętrznym RS- a nie podoba mi się mocno: odblaskowe paski na tylnym zderzaku. Ale ich raczej nie ma możliwości usunąć.
Komentarz
-
Jest jedna rzecz,które w "wystroju" zewnętrznym RS- a nie podoba mi się mocno: odblaskowe paski na tylnym zderzaku. Ale ich raczej nie ma możliwości usunąć.
Codziennie doświadczam prób (jak na razie nieudanych) wjazdów w kufer z towarzyszącym powszechnie piskiem opon i ucieczek na pasy sąsiednie mimo, że staram się delikatnie hamować. Zresztą nocą taki kufer całkiem, całkiem sympatycznie wygląda (mam to nawet nagrane :P)aczkolwiek...
NajtFukinPatrol North-West
Techno-destroyed by dobrygrzeswawa
WhitePride :smokedevil
6,92 s do setki by DGW
Komentarz
-
Komentarz