Czy ktoś odrywał znaczek RS z przodu ?
Czy można to zrobić tak żeby nie został ślad ?
widze, ze idziesz w slady berniego
berni wymienił grill (samo ożebrowanie :idea, śmieszny koszt w ASO -> a dla nastepnego właściciela grill ze znaczkiem może być atutem :idea:
niestety znaczek wygląda na złączony z żebrami na ciepło i mozna spodziewać się śladów po zerwaniu.
saport techniczny baj DGW
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
no i nie ma :-)
Tez początkowo chcialem zdjąć, ale tylko dlatego, ze mi sie nie podoba ten znaczek, ale daję sobie siana...
Co do "sciemy", ze to niby jakis kaszlak, to nie te czasy. Teraz byle diesel jezdzi niewiele gorzej niz RS, a z Astrami i Focusami jakos nie mam ambicji sie scigac.
Moja psychika nie wytrzymała estetyki i krzykliwości loga RS z przodu na grilu... stąd ta a nie inna decyzja :diabelski_usmiech
Odnośnie loga na klapie..... hmmm wciąż się mieszam 8)
Najprawdopodobniej sobie odpuszczę ...
Odnośnie Twojego zapytania to tylko mogę potwierdzić słowa Nexusa i szkody.
aczkolwiek... NajtFukinPatrol North-West Techno-destroyed by dobrygrzeswawa WhitePride :smokedevil
berni wymienił grill (samo ożebrowanie ), śmieszny koszt w ASO
A może kolega zdradzić tajemnicę, jaki to koszt ?
Poprzedni właściciel mojej OI miał na grilu nakładki Miloteca, ale że trzy czy cztery mu odpadły, to zerwałem resztę i teraz wygląda mało estetycznie i chciałbym same żeberka wymienić.
JaroSz
Octavia 1.9 TDI '02 (podobno po chip-tuningu)
Kaszana, ostatnio potluklem swoj grill i Serwis zalozyl mi nowy od normalnej Octavi (tepe paly), a po mojej reklamacji dorzucili mi znaczek do reki zebym sobie (chyba) sam nakleil. Jak oderwac- nie wiem.
[ Dodano: Pią 14 Wrz, 07 22:31 ]
niech ktos, prosze podpowie jak oderwac z tylu bezinwazyjnie.
no proste... typki którzy malowali mi klapę potrafili tak ściągnąć że później z powrotem nakleili bez śladu :0 tylko gorzej im malowanie wyszło ale to już inna bajka :evil:
:zlo: :zlo: South Side Madafaka Knight Rider's :zlo: :zlo:............................... prądownia ...
Znaczek RS z tyłu został dziś usunięty.
Dziś zamówiłem, a jutro odbieram i montuję grill bez znaczka z przodu.
Jest jedna rzecz,które w "wystroju" zewnętrznym RS- a nie podoba mi się mocno: odblaskowe paski na tylnym zderzaku. Ale ich raczej nie ma możliwości usunąć.
Jest jedna rzecz,które w "wystroju" zewnętrznym RS- a nie podoba mi się mocno: odblaskowe paski na tylnym zderzaku. Ale ich raczej nie ma możliwości usunąć.
"Kocie oczka" w tym przypadku służą jako dodatkowe ostrzeżenie dla jadących za Tobą, uwierz mi, że jeśli choć trochę się przyczyniają do zwrócenia uwagi kierujących na kufer - a to czynią na pewno - to nie warto z nich rezygnować, ereska ma naprawdę agresywne hamulce i takich straszaków w tym przypadku nigdy nie za wiele :diabelski_usmiech
Codziennie doświadczam prób (jak na razie nieudanych) wjazdów w kufer z towarzyszącym powszechnie piskiem opon i ucieczek na pasy sąsiednie mimo, że staram się delikatnie hamować. Zresztą nocą taki kufer całkiem, całkiem sympatycznie wygląda (mam to nawet nagrane :P)
aczkolwiek... NajtFukinPatrol North-West Techno-destroyed by dobrygrzeswawa WhitePride :smokedevil
Komentarz