gachul, zdaje się, że to Ty ostatnio płaciłeś :P, a do radia i tak się przymierzam -> ile chcesz :?: i czemu sprzedajesz :?: :diabelski_usmiech
Pytanie o felgi - czy warto?
Zwiń
X
-
Pytanie o felgi - czy warto?
Czołem,
Nie wiem, czy to konkretnie pytanie na "ten dział" ale z racji tego, że mam spory dylemat chciałbym poprosić Was o radę.
Z racji tego, że jeszcze nie mam w mojej Octavii felg aluminiowych planowałem ich zakup po zimie. Tak się jednak zdarzyło, że dostałem propozycję zakupu ciekawych alufelg. Mocno się zastanawiam, bo nie budżetowałem ich w tym roku
Felgi to 16 z wersji Rider, jeżdżone 2 sezony, parę drobnych zadrapań mają i jedna przejechała lekko rantem po krawężniku. Tak ogólnie to stan prawie idealny - niepogięte etc.
Cena to 900 zł.
No i moje pytanie - czy warto takie kupić, czy zaczekać do wiosny?
Z góry dzięki za odp.Były:
Skoda Octavia 2004, 1.9 TDI 110 km, ASV,
Fiat Croma 2006, 1.9 MultiJet 150 km
Jest:
Volkswagen CC 2013, 1.4 TSI 160 km
-
-
Jak na moje porównaj sobie z tymi dwoma aukcjami... i samemu oceń który komplet w lepszym stanie i oczywiście w atrakcyjniejszej cenie
Jeżeli ta twoja propozycja okaże się lepsza to nie zastanawiałbym się tylko bym brał
Ale to moje zdanie :szeroki_usmiech
Chyba że myślisz nad 17" bo jak tak to musisz się poważnie zastanowić
Komentarz
-
-
Jeżeli nie są pogięte i masz co do tego pewność (sprawdzone na dobrej maszynie) oraz sprzedawca jest pewny to bym brał. Jeżeli będziesz na wiosne szukał czegoś innego, np na Allegro, to ciężko będzie w tej cenie i w dobrym stanie. Dojdzie jeszcze koszt przesyłki i niewiadoma co do stanu technicznego.
Moje (jeżdżone 4,5 sezonu, tylko lato) spisują się ok. Jedna była prostowana ale przyczyną była moja fantazja vel bezmyślność :wink:usrany pracą po same pachy
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Lukas81A teraz przede mną 2 miesiące o chlebie i wodzie :wink:Była Octavia I FL Kombi 1.9 TDI AGR
Była Octavia II Kombi MR06 2.0 TDI DSG
ByłąOctavia II Kombi FL MR06@2013 2.0 TFSI DSG 4x4
TELEFONUJEMY DO MNIE PO GODZ 16.59!
Komentarz
-
Komentarz