zbiornik do płynu spryskiwaczy

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • wojti
    Ambiente
    • 2005
    • 102

Sluchaj ja ci odpowiem tylko na punkt nr 3..Bo jesli chodzi o czesci to tak jak pisalem ani w jednym ani w 2gim nie wymienialem zbyt wiele..Na szczescie

Ale wracajac do tej sprawy co chce napisac..Do mnie do firmy przyjezdzal pewien znajomy dostawca towaru, ktory swoja Octavia ASZ(130 KM) nabilw 3 lata 240tys km, w sumie jak mowil bezproblemowo..Ale ze duzo jezdzi postawnowil wziasc idento ale nowa, stara zostala w ASO w rozliczeniu..Po jakims czasie dostaje telefon od pewego jegomoscia ktory to auto zakupil z ASO.. I jakiez bylo jego zdziwienie gdy Pan pytajac o rozne rzeczy napomnial o przebiegu 140tys...Auto bylo serwisowane, mialo ksiazke..Reszte sam sobie dopowiedz..Nie wiem czy to jest norma ale ta sytuacja jest dla mnie niedopomyslenia,moze to byl jednostkowy przypadek

Pozdrawiam
  • goldens
    Ambiente
    • 2005
    • 103

dzisiaj zauważyłem kapanie spod samochodu, co ciekawe plama pojawiła się pod prawym końcem zderzaka z porzodu. wydaje mi się że to płyn od sprykiwacza. sprawdziłem w środku i znalazłem wyciek spod uszczelki tam gdzie wchodzi czujnik pozimomu płynu.

mam pytanie jak to zdemontowav i wymienić,czy można wymienić tylko uszczelkie czy trzeba cały czujnik.

pozdrawiam

goldens
    Goldens vel Kris o poranku

Komentarz

• misiek^wro
      RS
      S_OCP Member
      • 2006
      • 8321

goldens, ja mam sporo do czynienia z uszczelkami, podaj mi jej fi, srednice zwoju i moze cos znajde u siebie, to Ci wysle

Jesli miec nie bede, pozostanie wycieczka do sklepu hydraulicznego czy gdzies ... albo przesmarowanie uszczelki wazelina - bardzo czesto pomaga
      Była Octavia I FL Kombi 1.9 TDI AGR
      Była Octavia II Kombi MR06 2.0 TDI DSG
      ByłąOctavia II Kombi FL MR06@2013 2.0 TFSI DSG 4x4

TELEFONUJEMY DO MNIE PO GODZ 16.59!

Komentarz

Pracuję...