Zamieszczone przez hondar
Oczywiście bozia nam też dała wolną wolę i każdy robi jak chce, ale akurat tylne światła w O2 to jeden z lepszych designów współczesnej motoryzacji i zepsucie tego jest pomysłem osobliwym, choć każdy ma prawo, zgadza się. A ja mam prawo oceniać, szczególnie biorąc pod uwagę fakt, że światła tylne nie są dla kierowcy jadącego swoim autem, a dla tych co jadą z tyłu.
PS. A jeśli wkrótce ponownie będę miał O2, to między innymi dla tych świateł właśnie.

Pozdro.
). jeżeli silnik krece ponizej i powyzej tego zakresu obrotów to jest cisza, równiez jak w trakcie hałasu zdejme noge z gazu to tez jest cisza. z tego co zaobserwowalem to hałasu nie ma jesli bardzo spokojnie przyspieszam, jak rowniez jesli zaczynam przyspieszac na jakims zakrecie majac lekko skrecone koła. nie wiem co to moze byc. stawiałbym na łożysko koła, tylko nie pasuje mi to, że na zadnym z pozostałych biegów tego nie ma, równiez na 5tce przy tej samej predkosci jest cisza. myslalem ze to moze byc cos ze skrzynia, ale gdyby cos bylo nie tak z 4 biegiem to cos by sie dzialo w pełnym zakrecie obrotów, a nie tylko w obr 2100-2300, takze skrzynia to raczej nie jest co?
DD

Komentarz