[O1] central zamek- radio glupieje

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • tank102
    Drive
    • 2008
    • 63

Paulina, to na 19 : 30 będzie jak znalazł
    Diesel, diesel uber alle!
  • chimek11
    Rider
    • 2007
    • 482

witam szanownych kolegow

mam problem z zamkiem / tak wyszlo na kompie/ a mianowicie tak jak pisalem w poprzednim moin poscie po przekreceniu kluczyka w lewo wszystko gra a w prawo nie ma zadnej reakcji. tak samo caly czas swieci sie lampka w srodku.

dzisiaj mnie zaskoczylo radio. samo zaczelo sie podglasniac i zmieniac utwory w cd. wyjecie panela nic nie dalo. dopiero wylaczenie silnika i wyjecie kluczyka spowodowalo chwilowe poprawienie. ale powtarza sie to co jakis czas. radio pioneer 3900.
    czytalem kiedys na forum cos odnosnie modulu komfortu i zepsutego zamka-czy owy modul ma jakis wplym na prace radia. ktos z Was chyba cos o tym pisal ale nie moge znalezc.

pozdr.

Komentarz

• pablo_doctor
      Elegance
      S_OCP Member
      • 2007
      • 791

slyszalem kiedys o takim czym ze podczas proby wlamania do auta radni mialo sie zglasniac na max

ale czy to prawda czy mit - tego ni wim

napraw sobie ten zamek to zobaczymy a jak to nic nie zmieni to trza egzorcyste wolac

pozdo
      pablo_doctor

Rozdawajmy sobie punkty za rzeczowe informacje

CB-RADIO MIDLAND 220 modyfikowany - /15W Roger Beep / , odwiercona antena na środku dachu - obecnie LEMM 160

http://picasaweb.google.com/pablo.doctor.OCP www.zuart.pl

Komentarz

• djczas
        RS
        • 2005
        • 9612

chimek11, radio nie jest fabryczne bo ma panel z tego co widzę myślę że to jest zbieg okoliczności i radio się po prostu popsuło lub coś moduł komfortu nie ma nic wspólnego z radiem co do radia nie wiem czy ma czujnik który pogłaśnia wraz ze wzrostem prędkości trzeba by było obejrzeć

Komentarz

• chimek11
          Rider
          • 2007
          • 482

hej

juz chyba wiem co sie stało
          uzywalem ostatnio spreya do klimy i tu bym obtawial.
          zalalo mi najprawdopodobniej to radio i tyle.
          jak do tej pory nic sie nie dzieje.
          dzieki i pozdr.. :wink:

Komentarz

Pracuję...