koja86, musi być miodówka bo inaczej napewno mnie nie będzie
chlapacze tył i przód , siatka do bagaznika czy warto do OII
Zwiń
X
-
Chlapacze warto, a nawet trzeba, siatkę do bagażnika nie warto, gdyż tak naprawdę nie zdaje egzaminu. Na drobne zakupy polecam (stałe) wożenie plastykowej wanienki z dwoma uchami. Zawsze można do niej wszystko włożyć, i nic nie lata. Gdy trzeba przewieżć duży przedmiot, wanienkę przekłada się na tylne siedzenie.
Komentarz
-
-
Sigma_74
Zamieszczone przez Marian 2hlapacze warto, a nawet trzeba,
Komentarz
-
Re: chlapacze tył i przód , siatka do bagaznika czy warto do
Zamieszczone przez wkowal10Czy warto kupić i ząłozyć chlapacze do przodu i tyłu oraz siatki do bagażnika żeby się zakupy nie przesuwały . Pozdr.
Co do siatki w bagażniku to mam ją jeszcze w opakowaniu i jej nie używałem jeszcze.Więc się nie wypowiem.Octavia IV 2.0 TSI DSG 4x4 STYLE - DYNAMIC
Komentarz
-
-
CHlapacze zdecydowanie tak. Siatki w kpl są dwie - ja używam i cenię sobie poprzeczną. Drobne zakupy nie latają mi po bagażniku. Polecam też korytko do bagażnika z matą amtypoślizgową chroni wykładzinę przez rozlaniem, rozsypaniem czegoś. Ułatwia sprzątanie. Polskiej produkcji to poniżej 90 zł np. tutaj http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=248690699 I jak masz dzieci to osłony na progi
Komentarz
-
-
Chlapacze jak najbardziej
Siatke w bagazniku mam i jeste z niej zadowolony, mam rozkladana skrzynke na drobne zeczy a reklamowke z zakupami czy inne wieksze zeczy siatka utrzyma :szeroki_usmiech...DIESEL KOPCI , DIESEL CZADZI , DIESEL NIGDY CIĘ NIE ZDRADZI... :-)
mala ewolucja BKD ->BMN 205KM/458Nm
http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=26088
Komentarz
-
-
Jak widać zdania są podzielone :lol:
Ja w mojej O1 mam chlapacze z przodu i mam coraz większą ochotę założyć również z tyłu.
Siatka w bagażniku jest super - po prostu nie musisz nurkować do środka jak cos się z reklamówki wysunie. A skrzyneczka składana też potrafi jeździć po całym bagażniku :!:Była: O1 1.6 MPI
Jest: O3 1.2 TSI
Komentarz
-
-
Dołączam się - mam chlapacze z przodu i z tyłu. Warto.
Co do siatki - mam podobnież jak Sigma - skrzynki plastikowe składane. Poza tym - do mocowania ich używam takich gumowych sprężyn z haczykami - z regłu mocuje skrzynki przy tylnej kanapie. wszystko jest stabilnie, nic nie lata i kupa miejsca od przodu bagażnika.nawigację mam - ram pa pa pa pam
Komentarz
-
Komentarz