[O1] Nie działa tylnia wycieraczka

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • Santos
    Classic
    • 2007
    • 19

Z forum jestem na bieżąco

No właśnie z pompą jest problem bo cześć osób twierdzi że 10 starczy (na końcówkach 216-230) a część że nie da rady i może się zajechać... :|
    Santos
  • pskosz
    Rider
    S_OCP Member
    • 2006
    • 703

Witam mam problem jak w temacie.
    Prąd do wycieraczki dochodzi, spryskiwacz działa. Przełącznik wymieniłem i wycieraczka dalej nie działa. Może to przekażnik. Pomóżcie
    pozdrowienia

Komentarz

• konos513
      Ambiente
      • 2006
      • 129

Re: Nie działa tylnia wycieraczka

Zamieszczone przez pskosz
      Witam mam problem jak w temacie.
      Prąd do wycieraczki dochodzi, spryskiwacz działa. Przełącznik wymieniłem i wycieraczka dalej nie działa. Może to przekażnik. Pomóżcie
      pewnie padło Ci sterowanie w silniku, mam to samo.

Ja próbuję zrobic taki układ sam, Jak znajdę schemat z opisem jak to zrobic to ci podeślę, na Elektroda.pl znalazłem--tutaj masz link

1.9 TDI ALH (seria) kombi 286 tys km i nabijam wiecej
      www.samochodowy-warsztat.prv.pl/

Komentarz

• Alberto
        Ambiente
        • 2006
        • 202

Ja w swoim nie mam wycieraczki ale mój kolega ma octavię combii i też jemu to nie działało fakt że kupił jakiś inny mechanizm i działa już. Ale przyniósł ten swój stary rozebrał go a tam gdzie wychodzi ten sworzeń co się nakłada wycieraczkę tyle syfu rdzy między między plastykową obudową a sworzniem. Tylko taka rada trzeba to delikatnie rozbierać bo jemu pękł ten plastykobódowa u nasady (ale ona i tak by nie przeszkadzała w chodzeniu wycieraczki). Po złożeniu i daniu smaru to chodziło już jemu normalnie bo z ciekawości przełożył jeszcze raz.

Komentarz

• pskosz
          Rider
          S_OCP Member
          • 2006
          • 703

Dzięki i będę dalej póbował
          pozdrowienia

Komentarz

Pracuję...