Problem z elektryka Octavia 99r kombi AGR

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • danieltor
    Classic
    • 2008
    • 37

szkoda, Masz 3 przyciskowego pilota w tej lepszej. Tam mozesz otworzyc w kazdej chwili tylko klape. I tak sie dzieje koledze. Otwiera auto odblokowuje sie wszystko z alarmu, a potem sama klapa odskakuje. Chyba o to chodzi. Tylko nie wiem gdzie moze lezec przyczyna problemu, moze wlasnie jakis alarm??
  • Ddox
    Classic
    • 2007
    • 6

Witam

Kupilem samochodzik i mam bardzo dziwny problem, nie dzialaja lusterka elektryczne i zegary, sprawdzilem bezpieczniki i wszystko jest oki, natomiast jak wyjme bezpiecznik odpowiadajacy ze zegary i lusterka ( to ten sam) to zegary dzialaja, ale jak wloze bezpiecznik to juz nie dzialaja. Lusterka wogule nie chca dzialac.
    Nie wiem co jest grane, moze ktos juz spotkal sie z czyms takim?

Pozdrawiam

Komentarz

Ddox, trzeba było wpaść na wczorajszego spota i byśmy luknęli co i jak

wyglada na to że masz zwarcie i trzeba sie do elektryka udać..albo po prostu wyjąc przełącznik lusterek i go sprawdzić, może on podaje impuls i blokuje.

Komentarz

• Ddox
        Classic
        • 2007
        • 6

no wlasnie odlaczylem przelacznik lusterek i dalej to samo, tzn jak mam wyciagniety bezpiecznik to dzialaja zegary a nie dzialaja lusterka, jak wloze bezpiecznik to nic nie dziala, dziwne bo jak by bylo zwarcie to chyba bezpiecznik powinien sie spalic?

Komentarz

• zbychu
          Ambiente
          • 2007
          • 180

Witam!-

Zamieszczone przez Ddox
          .........nie dzialaja lusterka elektryczne i zegary....................,
          przede wszystkim należy podłączyć VAG-COM,a i odczytać błędy, będzie wiadomo do czego zabierać się najpierw, czy przełącznik lusterek, czy zegary, a morze coś innego, np: moduł komfortu.
          mając poduchy...nie zapominaj o pasach

Komentarz

Pracuję...