vivvaldi, ja mialem pierwsza w zyciu taka przeprawe, ale z odpowiednimi poradami od znajomego prawnika lecialem jak przecinak
Pytanie o serwis Skody w W-wie
Zwiń
X
-
Pytanie o serwis Skody w W-wie
Witam
Ostatnio usłyszałem w radiu reklamę, że w W-wie jakiś serwis chyba do końca października ma promocję i za 49zł bada 49 punktów "żywotnych" w Skodach...Słyszał może ktoś Koledzy o tym?? Bo moja Octa już się dopomina przeglądu serwisowego...jakby ktoś wiedział co i jak to proszę o namiary
POZDRAWIAM
-
-
karol0012, myślę że szkoda wydawać 49zł. byłem w zeszłym roku na takim przeglądzie w POL-MOT Auto na Felińskiego 2 to jedyne co z tego skorzystałem to smycz skody i umyty samochód.PerfectService by DGW
Skoda Octavia 2FL Combi L&K 2.0 TDI BKD+
Skoda Octavia 1 Combi 1.9 TDI AHF
Skoda Fabia RS 1.9 TDI ASZ+
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez karol0012Ostatnio usłyszałem w radiu reklamę, że w W-wie jakiś serwis chyba do końca października ma promocję i za 49zł bada 49 punktów "żywotnych" w Skodach...Słyszał może ktoś Koledzy o tym??
Komentarz
-
-
Oto co napisał mi koleś z Auto-Wimar na Al. Jerozolimskich:
Podczas inspekcji jesiennej sprawdzany są takie podzespoły jak:
Układ wydechowy
Układ zawieszenia
Układ hamulcowy
Układ olejowy
Układ chłodzenia
Stan Opon
Układ Kierowniczy
Zasilanie
Komputerowy test pamięci błedów
Oświetlenie
Inspekcji podlegają wszystkie modele marki Skoda.
Ponieważ swoją furę mam od miesiąca, więc nie wiem czy pojechać. W sumie za normalny przegląd w stacji diagnostycznej zapłaciłbym 100pln. Pytanie tylko czy ASO nie będzie mi chciało wcisnąć, że połowa rzeczy jest do wymiany Może jak zastrzegę sobie, że i tak u nich nie będę wymianiał to może nie będzie tak źle.
Komentarz
-
-
Radze trzymac sie od Wimaru w Alejach Jerozolimskich z daleka.W mojej Octavi
szukali 'buczenia' dwie godziny,a potem chcieli auto,zatrzymac na caly dzien.Okazalo sie ze auto pracuje normalnie(po konsultacjach w innym serwisie,oraz porownaniu z innymi egzemplarzami).Poza tym bylem osobiscie swiadkiem,jak kazali czlowiekowi,ktory ledwo do nich dojechal,na wymiane pompy benzynowej,aby wrocil jak wypali pol zbiornika paliwa.To jest co najmniej dziwne.
PozdrawiamTato,tato...czy to auto jest chore?
Nie synku...to diesel PD.
Honda...the power of dreams.
Byla Octavia...jest Accord i CBR 650F
Komentarz
-
Komentarz