Prawa oslonka glosnika przy lusterku

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • zero7
    Classic
    • 2008
    • 39

Zamieszczone przez djczas
    koja86, nie paliwo sonda lambda s2 missfire detected na cyl 4 cewka i czujnik temperatury ale żeby był śmieszniej to mi płyn znika a olej bez zmian i nie kopci
    No to niezły zgryz masz . :?
  • Mierzej
    Drive
    • 2007
    • 82

Witam.

Ulamal sie jeden z trzech uchwytow zaslepki (plastik przy lusterku w ktorym jest glosnik wysokotonowy w prawych drzwiach). Szukalem na allegro, po roznych sklepach itd. ale za chiny ludowe nie moge go napotkac. Moze ktos bedzie mial jakis zapasowy i bedzie chetny odprzedac lub zna jakis sklep wysylkowy w trojmiescie/okolice badz www. Chetnie skorzystam. Z gory dzieki za info.
    Pozdrawiam

Komentarz

ja mam ale akurat lewy..... zanowic w ASO Skoda i czekac, albo prosciej,lepiej i skuteczniej - kupic sobie / pożyczyc pistoler z glut klejem i w odpowiednie miejsce zapodac dawke kleju i na cieplo zalozyc ta trojkatna oslonke.

Wyprobowane i sprawdzone - tez mialem polamane zaczepy wtym.

Komentarz

• flyski
        Ambiente
        • 2006
        • 153
        • Octavia I (1U2)
        • AQY 2.0 MPI 115 KM

Ja mam jeden zaczepik ułamany (też w prawym)
        ale jakoś się trzyma wmiarę tak jakby nic nie było...
        próbowałem kropelką pokleić ale tego plastiku nie ima się
        chyba dużo zależy który się ułamie, jak się trzyma na tych pozostałych to ja bym nie przeżywał
        [O1 - 2.0 AQY silver ]
        [SII - 2.0 CFFB pacific blau]

Komentarz

• Mierzej
          Drive
          • 2007
          • 82

Dzieki za info, meczy mnie to bo na "kocich lbach" daje o sobie znac skrzypiac. Moze racja z zamowieniem w ASO...
          Pozdrawiam

Komentarz

• MROZOL
            Drive
            • 2007
            • 79

sam wczoraj zamawiałem w aso bo mi siępołamało gościu powiedział, że jutro będzie. Cena też niegłupia bo coś koło 30zł więc chyba nie ma sensu drutować

Pozdr

Komentarz

Pracuję...