Pozdrowienia dla kierownika czarnej wlepionej octavi NE***** widzianej na światłach w Grupie koło Świecia ok.13:30, ja kręciłem na Grudziądz a że było zielone i ruszaliście na Gdańsk nie chciałem siać zamętu używaniem sygnału . :spoko
[O2] Wybór felg aluminiowych
Zwiń
Ten temat jest zamknięty
X
X
-
05 star0%0hydra0%0kliknij 'Lubię to!' www.facebook.com/LukiFanatic a tam O2/O3 RS, O3 RS230, G 6GTI 35, G 7GTI, G 7R, S3, CLA 45 AMG, S5, GT3 RS, Turbo S, M5, RS 7, S 63 AMG, RS6
SKODA OCTAVIA 1.4TSI 122HP CAXA TURBO PROBLEMTagi: Brak
-
-
Cały czas mam zagwozdkę z felgami i nie potrafię ostatecznie się zdecydować, myślę też o skodowskich oryginałach, ale bardzo chodzą mi po głowie 2 modele OZ racing, stąd prośba o pomoc i mała ankietka, które z tych 2. są waszym zdaniem lepsze, nie chciałbym też dodatkowej dyskusji, dlatego proszę o głosowanie tak jakbyście MUSIELI wybrać pomiędzy tymi dwoma modelami.
dzięki!
5 star:
hydra:
EDIT szkoda:
no to wybrałem -> ori "17 pegasus :lol:saport techniczny baj DGW
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
no i nie ma :-)
-
-
Zamieszczone przez szkodadlatego proszę o głosowanie tak jakbyście MUSIELI wybrać pomiędzy tymi dwoma modelami.
glos oddalemnasza droga: www.wpzs.pl
Komentarz
-
-
hydra jest ładną felgą , montowałem ja klientowi do niebeiskiej (coś jak kolor rs skody) A4 w kombii, według mnie jedna z ładniejszych felg. 5stary tez montowałem , nawet parę kompletów , kiedyś to były najtańsze felgi z OZ.
ale ja chyba jakaś dupa się robię stara bo cały czas byłem przekonany że masz sedana .
osobiście na wiosnę myśle o anniwersary ale muszę je zobaczyć w rzeczywistości o podobno trochę tracą na żywo. za to na pewno hydra wygląda lepiej ww rzeczywistości niż na zdjęciachO2 2.0 TDI DSG ELEGANCE KOMBI. Chip Masters Tuning .
GVI 1.4TSI
LANCIA YPSILON 1.2 MPI
tires from WULTEX . SERWIS KLIMATYZACJI
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez leszekmwkiedyś to były najtańsze felgi z OZ
[ Dodano: Czw 18 Paź, 07 14:13 ]
Zamieszczone przez Jabar1975ile kosztuje ten 5star? bo hygra jakies niecale 700 tak?saport techniczny baj DGW
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
no i nie ma :-)
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez leszekmwhydra 799zł
obie sa ladne ale fele RSa, albo E100 beda fajniej wygladalynasza droga: www.wpzs.pl
Komentarz
-
Komentarz