Uki, rok modelowy 08 jest od sierpień/wrzesień 07
[O1] Koszt serwisu (Wrocław) - pytanie
Zwiń
X
-
[O1] Koszt serwisu (Wrocław) - pytanie
Hej,
no i wybiło 180 tys w mojej Octavce czas było zrobić rozrząd. Przy okazji wymiany paska wymieniłi mi wszystkie rolki, pompę wodną, wszelakie płyny (olej, chłodnica), filtry (paliwa, benzyny, kabinowy, powietrza), zrobili ogólne sprawdzenie auta, ...
za całość zapłaciłem 1400 zł - czy dobrze odnoszę wrażenie, że cena bardzo dobra?
żeby nie było wątpliwości - naprawa poza ASO.
-
-
Sigma_74
piatkos, 560 zł kompletny rozrząd, 108 zł komplet filtrów 185 zł MOTUL , 350 zł robocizna i sprawdzenie auta na kompie + trzepaki i takie tam rzeczy i wyszło 1203 zł czyli nie dałeś za wiele
Komentarz
-
piatkos, cena dobra, bo pewnie i plyn z chlodnicy i hamulcowy wymieniali ?
Ja teraz sie bede przymierzal zrobic olej+filtr oleju (kabinowy/powietrza/paliwa - te sam wymieniam i dbam o to zeby byly czyste ) plus zalanie nowego do hamulcow ( najpewniej jakis EBC ) i chlodzacego
Jesli o mnie chodzi to autko serwisuje w ASOAutoExpressie na Miedzyrzeckiej 3 bodajze. Mam tam zaufanego mechaniora i jeszcze nic nie spartaczylByła Octavia I FL Kombi 1.9 TDI AGR
Była Octavia II Kombi MR06 2.0 TDI DSG
ByłąOctavia II Kombi FL MR06@2013 2.0 TFSI DSG 4x4
TELEFONUJEMY DO MNIE PO GODZ 16.59!
Komentarz
-
-
piatkos, nie chodzilo o zagiecie. U mnie ostatnio obserwuje coraz ciezsze chodzenie ukladu kierowniczego, dlatego szukalem przyczyny Najpewniej wymienie sobie ten plyn, dodatkowo zaleje takim co zapobiega rozszcelnianiu sie ukladu. Co jeszcze? Sie okaze, jak plyn nie pomoze.Była Octavia I FL Kombi 1.9 TDI AGR
Była Octavia II Kombi MR06 2.0 TDI DSG
ByłąOctavia II Kombi FL MR06@2013 2.0 TFSI DSG 4x4
TELEFONUJEMY DO MNIE PO GODZ 16.59!
Komentarz
-
Komentarz