[O2] Przelali OLEJ !!! DEBILE

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • martab99
    Drive
    • 2011
    • 41

Zamieszczone przez dwaoka
    Koledzy wybaczcie moje posty nie na temat. Czasem człowiek musi się odezwać jak ktoś bzdury wypisuje. Jestem świeżym userem na formu i właśnie nauczyłem się, że lepiej gówna nie ruszać. Jeszcze raz przepraszam :wink:

A lista ignorowanych nadal rośnie

EOT z mojej strony.
    Spokojnie, jeśli prześledzisz kilka postów swojego adwersarza będziesz miał pełną jasność że nie należy się nimi zbytnio sugerować... :lol:
    Pozdrawiam,

Marcin

Audi S8

Komentarz

• słoń
      Elegance
      • 2010
      • 777

natash, nie ,ale myślałem,że serwisujesz w ASO a ja tam jeżdze serwisować(dziś byłem)

Komentarz

• romi-70
        Elegance
        • 2008
        • 920
        • Volkswagen
        • CJZA 1.2 TSI 105 KM

Zamieszczone przez gruto
        a tak nawiasem jade do polecanej Rudy Śląskiej do Emidy ......zobaczymy ....
        Robiłem tam dwa przeglądy , za pierwszym razem stan oleju był ok. drugim razem się nie udało i musiałem odessać ponad 300 ml oleju. Ale poza tym spoko...
        Najlepiej było by dać im odmierzoną ilość.... :szeroki_usmiech
        Była O1 TDI , jest G7 Variant TSI

http://www.motostat.pl/user_images/71265/icon3.png

Komentarz

• innova
          Rider
          • 2011
          • 554

Zamieszczone przez romi-70
          gruto napisał/a:
          a tak nawiasem jade do polecanej Rudy Śląskiej do Emidy ......zobaczymy ....

Robiłem tam dwa przeglądy , za pierwszym razem stan oleju był ok. drugim razem się nie udało i musiałem odessać ponad 300 ml oleju. Ale poza tym spoko...
          Najlepiej było by dać im odmierzoną ilość....
          przyznam szeczerze że w moim odczuciu aby przelać olej to trzeba albo mieć kiepski dzień albo zupełnie nie kumać ile oleju wchodzi do danego modelu a typowo mechanicy to wiedzą i bez zastanowienia wleją tyle ile trzeba. Więc nie wiem jak trzeba się postarać żeby jakiś przegiął zwłaszcza że gdy zalewa to nie jest wypełniony filtr oleju zatem po zakręceniu silnikiem od razu z 10% niejako "znika"
          --------------------------------------------------------------------------------------------------------------
          Sprzedam multikabel VAG 10.6.4/11.2/11.3 Millenium/11.6 Millenium, VAG 12.12. Wszelkie informacje na e-mail. Cena z wysyłką 170PLN. MPPS v12 cena z wysyłką 130PLN

Komentarz

• kazik4x4
            RS
            • 2008
            • 2728

Zamieszczone przez dwaoka
            Koledzy wybaczcie moje posty nie na temat. Czasem człowiek musi się odezwać jak ktoś bzdury wypisuje. Jestem świeżym userem na formu i właśnie nauczyłem się, że lepiej gówna nie ruszać. Jeszcze raz przepraszam :wink:

A lista ignorowanych nadal rośnie

EOT z mojej strony.
            Ja Cię ch...e z gównem nie równam więc nie przesadzaj z epitetami bo możesz się na tym gównie pośliznąć.

Jak się nie ma argumentów i wchodzi w dyskusję to najłatwiej jest sie obrazić/kogos obrazic i iśc na swoje podwóreczko żeby nie odpowiadac na kłopotliwe pytania.

I tyle w temacie oleju.

Komentarz

Pracuję...