[O1] specjalista poszukiwany - Lublin lub Wwa

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • pablo.szymanski
    Classic
    • 2009
    • 22

ww991, w passacie bylo tak ze jednoczesnie podwazales np plaskim srubowkretem z 2 stron i wklad lusterka wychodzil. Ogolnie lusterko w passacie jest tak skonstruowane ze na silniczek sterujacy masz zalozony plastikowy mechanizm ktory zakonczony jest "piersiseniem" z 4 otworami na ktory wciskasz wklad.
    (czyli patrzac na lusterko bez wkladu widzisz piersicen z 4 otworami - wklad ma odpowiedni ksztalt i 4 bolce ktoire idealnie pasuja do otworow wiec po prostu go sie wciska). Jesli podwazylbys tylko z 1 strony istnieje niewielkie prawdopodobienstwo ulamania bolcy wkladu a podwazajac z 2 stron z lekkim oporem ale wychodzi bezproblemowo.
    WYDAJE MI SIE ze w octavii bedzie dokladnie tak samo
    Paweł Szymański
  • dacki
    Ambiente
    • 2007
    • 109

Witam i zarazem pomocy.
    Czy ktorys z forumowiczow jest z Lublina albo Wwy (z naciskiem na Lublin)? Chcialbym powierzyc moja octavke na jakis przeglad do fachowca. Poruszalem temat mojego auta juz wczesniej na forum (za czasow problemow technicznych). Jest to Octavka 2001 1.9TDI po przekladce. Chcialbym zeby jakis specmen okreslil co jest do poprawki (wedlug mnie przekladka jest niedokonczona) i mam kilka innych drobiazgow do sprawdzenia. Dzieki za wszelka pomoc!

Komentarz

Pracuję...