Szczelina pomiedzy lampa i grillem...

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • Piotr_Car
    Drive
    • 2007
    • 52

[*]
  • Piotr_T
    Rider
    S_OCP Member
    • 2006
    • 479

Witam,
    Mialem mala stluczke i przeprowadzono mi naprawe blacharska, ale jednego nie jestem pewien - jaka jest szczelina pomiedzy krawedzia reflektora, a krawedza grilla w O1 ? Powiedzmy na polowie wysokosci reflektora ? Daje sie to latwo regulowac i jezeli mam (moze nie, ale pewien nie jestem) zle to sobie ustawie wlasciwie.
    I pytanie drugie, chodzi o uszczelki gumowe pomiedzy reflektorem, a maska i grillem (te fartuszki) - od nowosci jeden z nich po zatrzasnieciu maski sie deformuje i przycina (widac to po przyjrzeniu sie wewnatrz) - da sie to jakos wyregulowac ? A moze od nowosci fartuszki sa odwrotnie zamontowane (maja byc napisem do gory, czy napisem w dol ?).

Komentarz

• jlupino
      Rider
      S_OCP Member
      • 2006
      • 362

Ad.1.Szczelina u mnie wynosi około 5mm.
      Ad.2.Uszczelki mam założone w ten sposób,ze stojąc przodem do wozu napisy są można odczytać,czyli chyba do góry,bo nie wiem jak to zrozumiec.
      Jaro

Komentarz

• Piotr_T
        Rider
        S_OCP Member
        • 2006
        • 479

jlupino, dzieki wielkie, to u mnie ze szczelina podobnie - jest ciut mniejsza, ale chodzilo mi o to czy nie jest to przypadkiem 1-2mm Co do uszczelki to o taka odpowiedz mi chodzilo - wyglada na to, ze mimo poprawnego zalozenia cos haczy i jedna z nich od nowosci sie zagina (albo raz sie zagiela i teraz juz tak zostaje).

Komentarz

Pracuję...