[Inne] zasłona szyberdachu

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • sebbah
    Classic
    • 2009
    • 1

Martin-1975, kolego jestes klonemLokus55, ???

pytam bo masz takie same durne podejscie do tematu i doszukujesz sie drugiego dna tam gdzie go nie ma.

Co jest dla Ciebie paskudnym komentarzem? Zwrocenie komus uwagi na brak znajomosci jezyka polskiego?

Dla Twojej informacji pisalem o 10m i o tym ze moim zdaniem niewiele daje poza oslepianiem innych (tak przy okazji poza terenem zabudowanym gdzie jedziesz <zakladam ze przepisowo 90km/h > ile czasu trwa pokonanie 10m i na jaka reakcje mozesz sobie pozwolic w tym czasie?)

Nie wiem do czego te wkrety o poduszkach i pasach - czy cokolwiek na ten temat pisalem?

Gdzie widzisz glupkowate uwagi? Interesuje mnie jaki ma sens zdanie o drodze do Warszawy o 1930 nic poza tym. Druga sprawa kto dal Ci prawo decydowania jakiego rodzaju uwagi mam sobie darowac i okreslac jakie one sa?

Przy okazji przegladajac Twoja tworczosc na forum zupelnie niepotrzebnie odpisywalem .....

:diabelski_usmiech
  • pisula
    Classic
    • 2007
    • 6

Jak w temacie,czy w superbie z 2002r posiadającym szyber była montowana zasłona szyberdachu....pozdrawiam
    SUPERB 2002

Komentarz

• koja86
      RS
      S_OCP Member
      • 2007
      • 3178

pisula, ale to jest forum octavi :?
      Takie zwykłe Ambiente

Komentarz

• pisula
        Classic
        • 2007
        • 6

a,t nie to samo??hihihi żartuje,forum tak mi sie spodobało więc pomyślałem ze ktos to wie :lol:
        SUPERB 2002

Komentarz

• dacki
          Ambiente
          • 2007
          • 109

Zamieszczone przez pisula
          a,t nie to samo??hihihi żartuje,forum tak mi sie spodobało więc pomyślałem ze ktos to wie :lol:
          Mi sie forum i wsparcie tak spodobalo ze mysle o kupieniu kolejnej octavki tym razem II (abstrahujac od faktu ze choruje na II od dawna)

Komentarz

• pisula
            Classic
            • 2007
            • 6

Ot,czasy nastały

[ Dodano: Czw 01 Lis, 07 22:13 ]
            Jednak nikt nie wie...
            PS.Inni też się pytali o sprawy związane z superbem i nikt ich nie pouczał ze forum jest o octavi.
            SUPERB 2002

Komentarz

Pracuję...