[O1] spec od przekladek - Lublin/W-wa
Zwiń
X
-
[O1] spec od przekladek - Lublin/W-wa
Witam
zamieszczalem juz posta na ten temat ale niestety bez odzwu wiec prosze jeszcze raz. Czy ktos jest w stanie polecic jakiegos pewnego, sprawdzonego i zaufanego specjaliste od przekladek w Lublinie albo Warszawie? Posiadam octavke po przekladce i potrzebuje kilku porad ewentualnie zlecic kilka rzeczy do zrobienia. Wiem ze na forum jest kilka przekladek...
Dziekuje za jakiekolwiek wsparcie.
-
-
ja bym nie przekladal - jak w Polsce ma byc druga Irlandia to bedzie jak znalazl :diabelski_usmiechnasza droga: www.wpzs.pl
Komentarz
-
-
juz przegladam strony japonskie z samochodami - tylko ten jezyk taki malo zjadliwy
dobra konczymy ten OT
zeby bylo on top to poszukalbym w wyszukiwarce bo pamietam ze ktos cos pisal na ten temat i polecal kogos.nasza droga: www.wpzs.pl
Komentarz
-
-
dacki, ja nie chce Cię zdołować ale gadałem z diagnostą z którym pracuję i powiedział , że np u nas Białymstoku mało kto chce już podbić dowód rejstracyjny jeżeli samochód jest po przekładce. Czemu ? tego nie wiem.Była O1 130/280 powered by turbodiesel.pl
Była O2 143/305 powered by turbodiesel.pl
Jest O1 1.6 BFQ
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez ZiomalCzemu ? tego nie wiemnasza droga: www.wpzs.pl
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Jabar1975ja bym nie przekladal - jak w Polsce ma byc druga Irlandia to bedzie jak znalazl :diabelski_usmiech
Co do podbicia dowodu to sie dowiadywalem: jesli auto przechodzi badania techniczne prawidlowo (duza bardziej sie czepiaja, ale jesli przejdzie) to nie ma problemu.
Rzecz w tym ze auto kupilem przelozone wiec nie mam dylematu czy przekladac czy nie
Ok, wiec skontaktuje sie z kolega Speedym. Jesli ktos mimo wszystko jeszcze moze pomoc to z gory dzieki
Komentarz
-
-
Do ktoregos konkretnego mam sie zwrocic? Jakies imie? Nie wiem co to za warsztat...moze ich tam byc kilku
[ Dodano: Czw 25 Paź, 07 11:16 ]
Zamieszczone przez dackiJesli jest dobrym mechanikiemCzarny Elegance
Komentarz
-
Komentarz