dzięki za cynk dziś zmienie żarówki.
[O1] Octavka Kombi - wypadkowy czy nie??
Zwiń
Ten temat jest zamknięty
X
X
-
GośćTagi: Brak
-
marcinowski1983
[O1] Octavka Kombi - wypadkowy czy nie??
Witam.
Mam do Was przyjaciele pytanie, które nurtuje mnie juz od jakiegoś czasu...mianowicie chciałbm się od Was dowiedzieć gdzie są oryginalne (fabryczne spawy) w OI Kombi?
W sumie to chodzi mi najbardziej o dwa miejsca i nie wiem czy tak powinno byc czy nie:/
1. Po otwarciu klapy bagażnika tuż przy zawiasach...tylko bardziej w rogach w miejscu schodzenia sie relingów dachowych z klapa bagaznika...(nie wiem jak wkleic zdjecie, dlatego tak nieudolnie opisuje)
2. Pod maską z praeej strony w miejscu mocowania amortyzatora.
Z góry dziękuje za odpowiedzi, bo mnei to martwi :? , mimo ze w ASO Skoda sprawdzali auto pod wzgledem wypadkowosci :|
Udało sie załączyć zdjęcia. Z otwartą klapą zrobie jutro, ale dzis załączam (zdjecie nr1) z klapa zamknieta, wksazalem na czerwono miejsce gdzie jest spaw, tyle ze widac go dopiero po otwarciu klapy, ale wlasnie w miejscu gdzie konczy sie plastik (od relingu). Dodam, że te spawy są u mnie po obu stronach.Załączone pliki
-
Zamieszczone przez marcinowski1983Po otwarciu klapy bagażnika tuż przy zawiasach.....
Zamieszczone przez marcinowski1983Pod maską z praeej strony w miejscu mocowania amortyzatora
O I złota w kombi 1.6 BFQ - od tego Tu się zaczęło
KIA Carens 2.0 CRDI - przerwa na kawę ....
O III czarna liftback - reaktywacja
Komentarz
-
-
marcinowski1983
Dzięki wielkie -Piotr- nawet nie wiesz jak mi się morda śmieje teraz. Ufff, ciesze się że wszystko ok jednak i nie mam powypadkowego złomu. Wiadomo,że ASO niby sprawdzało,ale to co teraz potrafią zrobić ludzie z aut przeznaczonych do KASACJI to się w głowie nie mieści, dlatego wolałem sprawdzić, czy czasem poprzedni właściciel nie był takim "magikiem"...
Dzięki jeszcze raz. Pozdrawiam
Komentarz
Komentarz