Ths, żarówki są boskie i warte swoich piniędzy miałem okazje je przetestować wczoraj na trasie Chełm Śląski-Skierniewice ok 250km )) i są po prostu super :!:
Po deszczu woda w podlodze pasazera i z tylu za pasazerem !!
Zwiń
X
-
Po deszczu woda w podlodze pasazera i z tylu za pasazerem !!
Czesc. Problem jak w temacie. Po dlugotrwalym deszczu pojawia sie woda w wykladzinie podlogi pasazera i z tylu za fotelem pasazera (tylko z tej strony!). Sprawdzalem czy drzwi i uszczelki w drzwiach nie przeciekaja ale wyglada na to, ze sa ok. Ratujcie! Czy ktos mial wczesniej takie doswiadczenia? (jak mozna ewentualny przeciek zreperowac?) Czy to z przodu czy to z tylu moze cieknac? Dzieki za ewentualna pomoc. Pozdrawiam M.
-
-
Zamieszczone przez mayseePo dlugotrwalym deszczu pojawia sie woda w wykladzinie podlogi pasazera i z tylu za fotelem pasazera
przyczyny:
przód
1. cała obudowa filtra p/pyłk. trzyma się na dwóch plastikowych nakrętkach, które się poluzowały ( od góry zdjęto obudowę, wyczyszczono uszczelkę i skręcono na silikon)
2. odklejona folia w dżwiach.
tył
1. odklejona folia w dżwiach
pzdr.
Komentarz
-
-
Witam. Kolejne pytanie. Moj mechanik powiedzial mi, ze to nagrzewnica poszla i przez nia sie leje woda do srodka i zeby ja wymienic, trzeba sciagac caly kokpit. Czy to w ogole mozliwe? Nikt z Was nie napisal o mozliwosci usterki nagrzewnicy wiec nie wydaje mi sie w moim przypadku zeby to bylo to. Tym bardziej, ze umni mokre dwyaniki od strony pasazera robia sie tylko po deszczu... sam juz nie wiem.... Pozdrawiam
Komentarz
-
-
jak by była dziurawa nagrzewnica to by kapało bez przerwy i musiałbyś dolewać płynu.
zdejmij podszybie od pasażera i wszystko się wyjaśni.
a mechanik niech nie kombinuje.
ostatnio też tak miałem, patrz post wyżej.
naprawa zajęła mi 40 min na parkingu pod supermarketem, łącznie z zakupem tubki silikonu.
pzdr.
Komentarz
-
-
Re: Po deszczu woda w podlodze pasazera i z tylu za pasazere
Zamieszczone przez mayseeCzesc. Problem jak w temacie. Po dlugotrwalym deszczu pojawia sie woda w wykladzinie podlogi pasazera i z tylu za fotelem pasazera (tylko z tej strony!). Sprawdzalem czy drzwi i uszczelki w drzwiach nie przeciekaja ale wyglada na to, ze sa ok. Ratujcie! Czy ktos mial wczesniej takie doswiadczenia? (jak mozna ewentualny przeciek zreperowac?) Czy to z przodu czy to z tylu moze cieknac? Dzieki za ewentualna pomoc. Pozdrawiam M.
polecam sie w razie czegoPozdrawiam Jarek
Octa 01, Combi Elegance, r 2000
AHF - 1.9 VP - 110KM (235Nm) [135/303] Po tuningu MTM
Komentarz
-
Komentarz