Gwizd na postoju

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • kelok1
    Ambiente
    • 2008
    • 102
    • AXR 1.9 TDI PD 101 KM

Gwizd na postoju

marlej108, `Chyba to zależy od tego,kto zamawia,płaci i co chce uzyskać.
  • janusz_007
    Rider
    • 2007
    • 473

Gwizd na postoju

witajcie.

ten temat byl gdzies kiedys poruszany, ale nie moge tego odkopac w szukajce. jak auto stoi na postoju ok 1,5 min to wowczas egr cos tam odcina i auto zaczyna gwizdac delikatnie (i niejest to odglos turbinki). jesli sie doda gazu, obroty podskocza chociaz o 100 to juz sie to odlącza i wraca wszystko do normy. czy mozna to jakos odłączyc w komputerze zeby sie tak nie robilo? czy jest to normalny objaw AGRów?

a tak poza tematem to wiecie jak zrobic nawilzacz powietrza z octy ? :diabelski_usmiech :diabelski_usmiech :diabelski_usmiech hehe bo ja wczoraj znalazlem przez przypadek na to sposób ;p wczoraj mylem auto na myjni karcherem no i przez grill dostaly sie opary wody na chlodnice, auto jak sie rozgrzalo to fajnie parowalo przez grilla
    VW Golf V black;DD ---> 1.9TDI BXF 08" DD

Komentarz

• rafalbrand
      Classic
      • 2007
      • 10

Objaw moim zdaniem jak najbardziej zdrowy bo włącza się wiatrak stąd ten gwizd.

Komentarz

• misiek^wro
        RS
        S_OCP Member
        • 2006
        • 8321

janusz_007, szczerze to mi sie cos takiego nigdy nie przydarzylo, albo Ty kolego masz jakies nadwyraz sprawne uszy i sluch :P
        Była Octavia I FL Kombi 1.9 TDI AGR
        Była Octavia II Kombi MR06 2.0 TDI DSG
        ByłąOctavia II Kombi FL MR06@2013 2.0 TFSI DSG 4x4

TELEFONUJEMY DO MNIE PO GODZ 16.59!

Komentarz

• janusz_007
          Rider
          • 2007
          • 473

misiek^wro, ktos kiedys na ten temat pisal ze egr odcina wtedy jakis zawor i jest inaczej prowadzone chlodzenie czy jakos tak;p to jest taki odglos jak odkurzacz taki lekki gwizdek
          VW Golf V black;DD ---> 1.9TDI BXF 08" DD

Komentarz

Pracuję...