oranje, jakie mieli auto na trasie Jedrzejow-Szczekociny? Bede tamtędy jechal niedlugo i dobrze byłoby, żebym wiedzial na co uwazac.
Auta z wideorejestratorem
Zwiń
X
-
Pozwole sobie wrzuic post z innego forum:
Zamieszczone przez ThomasWlasnie dostalem maila od kumpla. o srebrnej juz slyszalem na cb radiu, wiec trzeba uwazac...
"Obie mają wideoradary, podobno jakieś nówki sztuki które mogą namierzyć auto z bardzo dużej odległości. Są to nowe trójki silniki 320D zchipowane 190KM.
Srebrna Beemka często lata na trasie Wawa-Radom."
Obrazek
Obrazek
EDIT: Troche to stare, ale chyba nie bylo.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez djpioranje, jakie mieli auto na trasie Jedrzejow-Szczekociny? Bede tamtędy jechal niedlugo i dobrze byłoby, żebym wiedzial na co uwazac.
Komentarz
-
-
Koledzy CB ratuje du...
Misiaczki chcieli mnie podpuścić w centrum Bielska grafitową Vectrą SCI R802, ale słyszałem już z eteru o tym aucie, więc "chłopaki" nie zarobili. Druga sprawa to przenośne.
Postawią gdzieś nieoznakowane Combo z kamerą a 500m dalej jest "kasa".
Na CB można sie dowiedzieć o takich niespodziankach.DigiTech PROMOCJA na chiptuning ZOBACZ
www.chiptuning.katowice.pl
DIAGNOSTYKA, CHIPTUNING, HAMOWNIA OBCIĄŻENIOWA
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez KrzychPostawią gdzieś nieoznakowane Combo z kamerą a 500m dalej jest "kasa".
Komentarz
-
-
W okolicach Olsztyna mają się pojawić Renault Megane 2.0 T (225 KM) - czarne i srebrne.
Póki co jest Mondeo. Były dwa, ale jedno "się zatarło" :lol:
W okolicach Ostródy granatowy Passat NO 20600
W okolicach Elbląga czarna Vectra
W okolicach Nidzicy bordowe Mondeo NOS.....
A koło Zakroczymia pod W-wą chwyciło mnie czarne Mondeo, model z rocznika 2005-2006 :evil:
Oj, zabolało....
Na CB była kompletna cisza..., chyba dopiero wystartowali....
"Panie kierowco, antenka do czegoś zobowiązuje....." :evil:CB Alan 199-A + Hustler
srebrna Octavia II Combi 1,9TDI
Komentarz
-
-
To ja podrzucę tajniaczków z mojego rejonu.
Więc Łuków ma: 1 stare i jedno najnowsze Mondeo w sreberku - zasięg od Łukowa po Terespol i Lubartowa.
W Radzyniu Podlaskim śmiga czarny / ciemno granatowy stary passat.
Ale uwaga, na lubelszczyźnie pojawią nie nowe Vectry, więcej info ponizej:
Komentarz
-
Komentarz