Ja bym sprawdził te ich homologacje coś mi tu śmierdzi
Brak dzwiekow ostrzegawczych [OI]
Zwiń
X
-
Tagi: Brak
-
Brak dzwiekow ostrzegawczych [OI]
Witam od jakiegos czasu nie dzialaja mi dzwieki ostrzegawcze np przy rezerwie lub gdy zostawie zapalone swiatla o otworze drzwi.Bezpieczniki wszystkie sprawdzilem i sa ok podejrzane wymienilem i tez nic.
z gory dzieki za pomocL&K moja pierwsza Miłość
Hamulce ATE PD + Klocki TRW
KYB Excel G
-
a radiem sie nie bawiłeś? u mnie tak było jak miałem złączony + stały z plusem po stacyjce, (po zabawach z radiem)
choc moze masz awarię "brzęczyka"
Komentarz
-
Radio jest seryjne ale po przerobce.Przerobka miala miejsce 2 lata temu wiec obstawiam brzeczka.Wie ktos moze gdzie on sie znajduje???L&K moja pierwsza Miłość
KYB Excel G
Komentarz
-
brzęczyk masz wszczepiony w płytę główną szafy więc żeby go wymienić musisz wyjąć zegary i je rozebraćZamieszczone przez GugcioWie ktos moze gdzie on sie znajduje???
:zlo: :zlo: South Side Madafaka Knight Rider's :zlo: :zlo:............................... prądownia ...
Komentarz
-
Dzieki slicznie pewnie nie predko to zrobie :? teraz w sobote chce pogrzebac przy malenstwie ale zaplanowalem se tyle ze nie wiem czy sie wyrobie :diabelski_usmiech
pozdrawiamL&K moja pierwsza Miłość
KYB Excel G
Komentarz
-
Pozwole sie podłączyć do tematu , też mi nie mam sygnału a radio mam nie seryjne (tak już kupilem) mam szukać przy stacyjce czy przy radiu ???Zamieszczone przez Adamuu mnie tak było jak miałem złączony + stały z plusem po stacyjce, (po zabawach z radiem)
Komentarz
-
jeżeli radio Ci gra a nie masz kluczyków w stacyjce to może być to. wybebesz radio i prawdopodobnie rozłącz żółty kabel z czerwonym (nie którzy tak robą żeby im radio bez kluczyków grało :| ) jak radio Ci nie gra bez kluczyków (czyli tak jak bóg przykazał) to prawdopodobnie będzie to wina brzęczyka :lol:Zamieszczone przez hubert78Pozwole sie podłączyć do tematu , też mi nie mam sygnału a radio mam nie seryjne (tak już kupilem) mam szukać przy stacyjce czy przy radiu ???:zlo: :zlo: South Side Madafaka Knight Rider's :zlo: :zlo:............................... prądownia ...
Komentarz
Komentarz