Brak dzwiekow ostrzegawczych [OI]

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • robertsl
    Classic
    • 2007
    • 17

Ja bym sprawdził te ich homologacje coś mi tu śmierdzi
    monitoring pojazdów
  • Gugcio
    Ambiente
    • 2006
    • 152

Witam od jakiegos czasu nie dzialaja mi dzwieki ostrzegawcze np przy rezerwie lub gdy zostawie zapalone swiatla o otworze drzwi.Bezpieczniki wszystkie sprawdzilem i sa ok podejrzane wymienilem i tez nic.
    z gory dzieki za pomoc
    L&K moja pierwsza Miłość
    Hamulce ATE PD + Klocki TRW
    KYB Excel G

Komentarz

• Adamu
      L&K
      • 2006
      • 1384

a radiem sie nie bawiłeś? u mnie tak było jak miałem złączony + stały z plusem po stacyjce, (po zabawach z radiem)

choc moze masz awarię "brzęczyka"

Komentarz

• Gugcio
        Ambiente
        • 2006
        • 152

Radio jest seryjne ale po przerobce.Przerobka miala miejsce 2 lata temu wiec obstawiam brzeczka.Wie ktos moze gdzie on sie znajduje???
        L&K moja pierwsza Miłość
        KYB Excel G

Komentarz

• deespe
          L&K
          S_OCP Member
          • 2007
          • 1468

Zamieszczone przez Gugcio
          Wie ktos moze gdzie on sie znajduje???
          brzęczyk masz wszczepiony w płytę główną szafy więc żeby go wymienić musisz wyjąć zegary i je rozebrać
          :zlo: :zlo: South Side Madafaka Knight Rider's :zlo: :zlo:............................... prądownia ...

Komentarz

• Gugcio
            Ambiente
            • 2006
            • 152

Dzieki slicznie pewnie nie predko to zrobie :? teraz w sobote chce pogrzebac przy malenstwie ale zaplanowalem se tyle ze nie wiem czy sie wyrobie :diabelski_usmiech
            pozdrawiam
            L&K moja pierwsza Miłość
            KYB Excel G

Komentarz

• hubert78
              RS
              S_OCP Member
              • 2007
              • 1576

Zamieszczone przez Adamu
              u mnie tak było jak miałem złączony + stały z plusem po stacyjce, (po zabawach z radiem)
              Pozwole sie podłączyć do tematu , też mi nie mam sygnału a radio mam nie seryjne (tak już kupilem) mam szukać przy stacyjce czy przy radiu ???

Komentarz

• deespe
                L&K
                S_OCP Member
                • 2007
                • 1468

Zamieszczone przez hubert78
                Pozwole sie podłączyć do tematu , też mi nie mam sygnału a radio mam nie seryjne (tak już kupilem) mam szukać przy stacyjce czy przy radiu ???
                jeżeli radio Ci gra a nie masz kluczyków w stacyjce to może być to. wybebesz radio i prawdopodobnie rozłącz żółty kabel z czerwonym (nie którzy tak robą żeby im radio bez kluczyków grało :| ) jak radio Ci nie gra bez kluczyków (czyli tak jak bóg przykazał) to prawdopodobnie będzie to wina brzęczyka :lol:
                :zlo: :zlo: South Side Madafaka Knight Rider's :zlo: :zlo:............................... prądownia ...

Komentarz

Pracuję...