witam, czy przy kupnie warto zwracac na typ silnika chodzi mi o TDI oczywiscie. Zazwyczaj spotkalem sie z ASV, AHF , AXR 100 KM czym one tak naprawde sie roznia procz KM, awaryjnosc tych silnikow i jaki najlepiej polecacie. Zastanawiam sie nad 110 KM.Dzieki
Zestaw wskaźników do Octavii.
Zwiń
X
-
Zestaw wskaźników do Octavii.
Witam wszystkich serdecznie.
Jestem właścicielem Skody Octavii z 2000r. Silnik 1,6 benzyna.
Miałem standardowy problem z opadającymi wskaźnikami. Zaniosłem do elektryka i teraz już wogóle dzieje się meksyk.
Moje pytanie czy można wstawić do tego modelu Skody inne liczniki czy muszą być z takim samym numerem seryjnym (moje to 1U1 919 034J) ?
Jeżeli można to będę wdzięczny za podanie jakie numery wskaźników wchodziłyby w grę.
Proszę o pomoc i z góry dziękuję.
-
-
lec
poszukaj na forum please ! forum byl walkowany to masz gotowe odpowiedzi w wielu watkach.
mozna byle od benzyny, musi byc ten sam rocznik produkcji w Twoim przypadku, z pin kodem
Komentarz
-
Wiem że było
Lec wiem, że temat opadających liczników był już wielokrotnie ale nie o to mi chodzi.
Z forum dowiedziałem się o możliwości zaniesienia do elektryka i przelutowania Niestety dopiero po fakcie dowiedziałem się, że elektryk był d..a i tylko sknocił robotę.
Teraz muszę szukać nowych a raczej używanych bo nowe 1500 zł. (chyba, że ktoś wie gdzie taniej ?
Do niedawna jeździłem tylko do Skody na serwis ale po ostatnim bardzo kosztownym przeglądzie przestałem. Z uwagi na to nie znam się dokładnie na częściach i możliwościach ich wymiany i tu właśnie potrzebuję Waszej pomocy.
Chcę zamówić liczniki przez internet ale nie wiem czy np. o numerach seryjnych zaczynających się od 1U0 920 będą do mnie pasowały dlatego pytam się mądrzejszych .
Komentarz
-
-
Znam kumatego elektronika w okolicach Tczewa, jeśli chcesz to podeśle namiar na niego.DigiTech PROMOCJA na chiptuning ZOBACZ
www.chiptuning.katowice.pl
DIAGNOSTYKA, CHIPTUNING, HAMOWNIA OBCIĄŻENIOWA
Komentarz
-
-
Narazie napisałem do Speedy i Grygy w sprawie tych liczników.
Misiekoctavia nie omieszkam mu pokazać rachunek za liczniki Uważał, że potrafi to niech teraz wyskakuje z kasy.
Krzych jestem ze Słupska i obawiam się, że liczniki są już skopane. Łączenia na płycie są popalone i jedyne rozwiązanie to nowe (czyli używane) ale dzięki za pomoc.
Czekam teraz na odpowiedź od wyżej wymienionych.
Mam nadzieję, że będą mi w stanie pomóc.
Pozdrawiam Wszystkich.
Komentarz
-
Komentarz